Τελευταια Νεα

14 Σεπ 2014

Έχασε την ευκαιρία στο τέλος ο Παναιτωλικός

Η ευκαιρία του Παναγιώτη Κόρμπου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου στέρησε από τον Παναιτωλικό την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από το Περιστέρι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Καλύτεροι οι Περιστεριώτες στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις φάσεις στο δεύτερο ο Παναιτωλικός για να πάρει τη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να είναι πολύ προσεκτικός στην άμυνά του. Η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 14΄ όταν ο Ράφαελ απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κοντινή κεφαλιά του Φυτανίδη. Οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας των "καναρινιών" επενέβησαν όποτε χρειάστηκε και ο Ατρόμητος είχε μόνο μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με τον Ούμπιδες στο 35΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, ο Παναιτωλικός ανέβηκε στο γήπεδο και έχασε ευκαιρίες. Στο 62΄ ο Τσενάμο έκανε μια πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Άλβες και το ίδιο έκανε και στο 64΄ σε σουτ του Μαρτίνες. Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία στο 88΄ με κεφαλιά του Ναπολεόνι που πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική φάση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Παναιτωλικού βγήκαν στην αντεπίθεση στο 92΄, ο Μαρτίνες γύρισε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Κόρμπο, αλλά το πλασέ του έμπειρου μέσου πέρασε πάνω από το δοκάρι του Τσενάμο στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού στον αγώνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Κοντοές (80' Κούρος), Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (60' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες (68' Τάτος), Ναπολεόνι, Καραμάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Θεοδωρίδης, Άλβες, Μαλεζάς (46' Ετζενγκέλε), Γοδόι, Φωτάκης (84' Κόρμπος), Βιγιαφάνιες (89' Κάπελ), Μαρτίνες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.