Τελευταια Νεα

4 Σεπ 2014

5-1 η Α.Ε.Μεσολογγίου τον Κεραυνό Μυρτιάς

Φιλική νίκη με 5-1 για την ΑΕΜ το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου επί του Κεραυνού Μυρτιάς.

Καθολική υπεροχή για τους γηπεδούχους και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού με την ομάδα του Κεραυνού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας να δείχνει καλά στοιχεια κατά διαστήματα χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Κοντογιώργου με αξιώσεις.
Το σκορ θα ανοίξει στο , κάθετη μπαλιά από δεξιά από τον Μιχαλόπουλο στον Γαβρίνα, σουτ του τελευταίου στην κλειστή γωνία του Μπαλάφα και 1-0.
Στο 11΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από Γκάτση και Ντζιμάνη, κεφαλιά του πρώτου που θα κρεμάσει τον Μπαλάφα με την μπάλα όμως να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.
Την ίδια κατάληξη θα έχει το σουτ του Βαβάτσικου στο 35΄ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.
Στο 48΄ θα έρθει το δεύτερο γκολ για την ΑΕΜ, ο Βαβάτσικος θα κάνει την πάσα με τον Γκάτση να μην δυσκολεύεται και να κάνει το 2-0.
Στο 57΄ με τον Γκάτση θα έρθει και το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους, πλασέ του έμπειρου επιθετικού με τον Σαμαρά να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, το ριμπάουντ από τον ίδιο και με σουτ θα κάνει το 3-0.
Στο 59΄ επελαση από αριστερά του Βαβάτσικου, σέντρα στην μικρή περιοχή με τον Μπριάνη να κάνει την προβολή και να κάνει το 4-0 με αυτογκόλ.
Δεύτερο προσωπικό γκολ και για τον Γαβρίνα μετά από όμορφο συνδυασμό του Ντζιμάνη και Γκάτση και σουτ του πρώτου 5-0.
Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 70΄, σέντρα από δεξιά του Γρίβα με τον Καρπουζάνη από κοντά να κάνει το 5-1.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ. Καραβασίλης – Χουλιάρας – Στεφανίδης.
ΑΕΜ: (Λαυράνος Θοδωρός) Κοντογιώργος, Μακρής, Θεοδωρίδης, Δενδρινός, Ζαχαράκης, Δερβίσης, Ντζιμάνης, Βαβάτσικος, Μιχαλόπουλος, Γαβρίνας, Γκάτσης.
Έπαιξαν και οι: Δασκαλάκης, Μπαρμπαρούσης, Χατζής, Πασπαλιάρης, Διαμαντόπουλος Γ, Λένης, Πέκεζ, Ρούσσης, Βαλής, Καβαλλάρης, Αυτζής, Ντρούκας.
Κεραυνός: (Ζώης Βαλάντης) Μπαλάφας, Προβίδας, Μπριάνης, Τζάλας, Λιουλιος, Γρίβας, Βέλλιος, Σαμφώνας, Γκορογιας, Τσάμης, Ασρκουμάνης.
Έπαιξαν και οι: Σαμαράς, Καλπουζάνης, Ντίνος, Γαλάνης, Κρανιάς, Πατσαούρας.
Μιχάλης Δημητρίου

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.