Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2014

Έπιασε κορυφή ο Π.Α.Ο.Κ., 0 - 1 τον Παναιτωλικό

Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο νικητής του τελευταίου χρονικά αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League, καθώς επιβλήθηκε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με σκορ 1 - 0. Καλύτερος ο "Δικέφαλος του Βορρά", σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Παναιτωλικός που δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Γλύκου, είχε την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όμως ο Κατσικάς έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή σε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Άλβες. Με τη νίκη αυτή ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε τους 10 βαθμούς και συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε στη 17η θέση με 2 βαθμούς.
Ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε όμως η κεφαλιά του Μορένο στο 6΄ μετά τη σέντρα του Άλβες έφυγε ψηλά άουτ και στο 10΄ το σουτ του Άλβες έφυγε μακρυά από την εστία του Γλύκου. Μετά το τέταρτο ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το 29΄ δεν υπήρχε φάση μπροστά στις δύο εστίες. Σε εκείνο το λεπτό μετά από σέντρα του Περέιρα ο Βίτορ με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 35΄ ο Περέιρα έκλεψε τη μπάλα από το Μαρτίνες και έβγαλε μπροστά το Μακ, που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κουτρομάνο κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Μακ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρακάλι. Στο 37΄ μετά το φάουλ του Μακ ο Βίτορ με κεφαλιά έδιωξε τη μπάλα άουτ και στο 40΄ μετά από πάσα του Μακ ο Αθανασιάδης έπιασε το σουτ, που έδιωξε δύσκολα ο Μπρακάλι.
Στο 51΄ το σουτ του Κάτσε πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μακ μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 57΄ ο Κάτσε βρήκε μέσα στην περιοχή το Μακ που σκόραρε, όμως το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό ο Κούσας έκανε το γέμισμα, ο Άλβες πρόλαβε να "τσιμπήσει" τη μπάλα πριν το Γλύκο, όμως ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. έδιωξε σε κόρνερ. Στο 61΄ το μακρινό σουτ του Κάτσε πέρασε ψηλά άουτ και στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρατς και κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Βίτορ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 66΄ ο Μαρτίνες βρήκε τον Κάπελ που προσποιήθηκε και έπιασε το σουτ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Η τελευταία φάση του Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι ήταν στο 80΄ με φάουλ του Ρατς που απέκρουσε εύκολα ο Μπρακάλι. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 93΄ ο Γλύκος δεν απομάκρυνε σωστά μετά το γέμισμα που έγινε, η μπάλα κατέληξε στον άλβες που έπιασε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως ο Κατσικάς απομάκρυνε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος):
Μπρακάλι, Κέβιν, Κουτρομάνος (46΄ Μπεχαράνο), Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Φωτάκης, Θεοδωρίδης (74΄ Βασιλείου), Άλβες, Μαρτίνες, Μορένο (46΄ Κάπελ).

Π.Α.Ο.Κ. (Άγγελος Αναστασιάδης):
Γλύκος, Ρατς, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (56΄ Τζιόλης), Μακ, Σαλπιγγίδης (87΄ Κίτσιου), Αθανασιάδης (78΄ Παπαδόπουλος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.