Τελευταια Νεα

2 Αυγ 2014

Γιάννης Πετράκης: «Καταλήγουμε στο βασικό σχήμα»

Σπουδαίο παιχνίδι με ένταση λόγω του γειτονικού γεωγραφικού στοιχείου χαρακτήρισε το φιλικό με τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Πετράκης που έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε και φάνηκε να μην προβληματίζεται από τα προβλήματα ανάπτυξης που εμφάνισε ο ΠΑΣ ενώ σημείωσε ότι σιγά σιγά καταλήγει στο βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιηθεί στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Σχετικά με την καθυστέρηση στις μεταγραφές επιθετικού και αριστερού οπισθοφύλακα ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός παρέπεμψε στην πλευρά της διοίκησης που θα κάνει και τις ανακοινώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Ήταν ένα σπουδαίο φιλικό για μας. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Υπήρξε και λίγο ένταση μέσα στο παιχνίδι καθώς υπάρχει αυτή η εντοπιότητα που πάντα ανεβάζει την αδρεναλίνη.
Νομίζω ότι κατά διαστήματα είχαμε καλές στιγμές. Απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα είχαμε τις προυποθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο κομμάτι αυτό χρειαζόμαστε δουλειά. Είχε και ο αντίπαλος καλές στιγμές και προυποθέσεις για να βάλει και δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Εμείς θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα και το μυαλό μας είναι πως θα διορθώσουμε τα λάθη και τις διαπιστώσεις που κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το αν ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από Λεβαδειακό, Πλατανιά, Πανιώνιο και Βέροια, απάντησε:  «Όπως κι εμείς έτσι και ο Παναιτωλικός είμαστε καλύτεροι από τα πρώτα φιλικά που παίξαμε στο Καρπανήσι. Το θεωρώ λογικό και δικαιολογείται από τον χρόνο προετοιμασίας μέσα από τον οποίο βελτιώνονται οι ομάδες. Σίγουρα σήμερα το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο σήμερα και ο Παναιτωλικός είχε καλύτερη οργάνωση σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες. Νομίζω όμως και τη Βέροια αν την αντιμετωπίσουμε μετά από δυο Κυριακές δεν θα είναι η Βέροια που αντιμετωπίσαμε την Τετάρτη».

Σχετικά με τα προβλήματα ανάπτυξης που εμφάνισε σήμερα ο ΠΑΣ σε αντίθεση με το παιχνίδι στη Βέροια, σημείωσε:  «Να ξέρετε ότι δεν παίζουμε μπάλα μόνοι μας. Η αγωνιστική συμπεριφορά του αντιπάλου επηρεάζει το δικό μας παιχνίδι και αντίστροφα. Ο Παναιτωλικός επέλεξε σήμερα να μας πιέσει ψηλά και αυτό μας δυσκόλεψε. Υπό αυτές τις συνθήκες όμως κάναμε πολλές και καλές ευκαιρίες. Ο τρόπος που παίξαμε ήταν συνειδητή επιλογή. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε εμείς την πίεση ψηλά και δεν μπορούσε να παίξει ο Παναιτωλικός, τότε όμως δεχτήκαμε τις ευκαιρίες και τα δοκάρια στο τέλος. Οτιδήποτε γίνεται μέσα σε ένα παιχνίδι πάντα υπάρχει το κέρδος και η ζημιά. Δεν μπορεί να έχεις πάντα κέρδος. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία».

Αναφορικά με το πότε θα αρχίσει να μοντάρει την 11αδα του πρωταθλήματος, σχολίασε:  «Οι ενδεκάδες με Βέροια και Παναιτωλικό δεν είχαν μεγάλη απόκλιση. Σιγά σιγά προσανατολιζόμαστε στο βασικό σχήμα».

Τέλος, σε ερώτηση για τις μεταγραφές του επιθετικού και του αριστερού μπακ και αν θα καθυστερήσουν, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δήλωσε:  «Ότι γίνεται, μαθαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Για οτιδήποτε νεότερο, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης».

πηγή: passports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.