Τελευταια Νεα

11 Αυγ 2014

Και επίσημα στην Α΄ ΕΠΣΝΑ ο Νέος Θέρμιος Απόλλων, άνοδος στη Β΄ και για την ΑΕ Τρύφου

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ επισημοποίησε την άνοδο του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα στην Α΄ Κατηγορία και της ΑΕ Τρύφου στη Β΄ μετά τη μη δήλωση συμμετοχής του Κεραυνού Γαβαλούς στην Α΄ Κατηγορία και τη δήλωση της ομάδας για τη Γ΄. Βάσει της προκήρυξης που αναφέρει πως ο αριθμός των σωματείων στην Α΄ Κατηγορία είναι 14 και στη Β΄ 42 το κενό που άφηνε η Γαβαλού καλύπτεται από τις επιλαχούσες ομάδες που ήταν ο Απόλλων για την Α΄ και η Τρύφου για τη Β΄, καθώς νωρίτερα στη δεύτερη κατηγορία η Δάφνη Μεγάλης Χώρας αντικατέστησε τον ΑΟ Παλαίρου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ:


Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 8/8/2014, αφού έλαβε υπόψη της: α) το γεγονός ότι μετά την καταληκτική προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ, δεν δήλωσε συμμετοχή, β) το με αριθ. πρωτ. 31/2014 έγγραφο του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ, με το οποίο δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, γ) το άρθρο 26 της προκήρυξης πρωταθλημάτων 2013-2014, στο οποίο ορίζεται ότι τα σωματεία της Α’ κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015, θα είναι 14 και της Β’ κατηγορίας 42, δ) το άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το οποίο αναφέρει ότι σε περίπτωση κενής θέσης στο πρωτάθλημα, τη θέση αυτή καταλαμβάνει η πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της αμέσως κατώτερης κατηγορίας, ε) το βαθμολογικό πίνακα των αγώνων μπαράζ της Β’ κατηγορίας, περιόδου 2013-2014, από τον οποίο προκύπτει ότι την πρώτη θέση κατέλαβε το σωματείο ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ και στ) το βαθμολογικό πίνακα των αγώνων play-offs της Γ’ κατηγορίας περιόδου 2013-2014, από την οποία προκύπτει ότι δεύτερο επιλαχών σωματείο είναι η ΑΕ ΤΡΥΦΟΥ, ομόφωνα αποφασίζει όπως το σωματείο ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ανέλθει στην Α’ κατηγορία και το σωματείο ΑΕ ΤΡΥΦΟΥ ανέλθει στην Β’ κατηγορία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                        ΓΕΩΡ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. κριμα για το τοπικο ποδοσφαιρο να ανεβαινουν τετοιες ομαδες οπου το μονο που κανουν ειναι να παιζουν αντιποδοσφαιρο και να δημιουργουν προβληματα εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου και να μην τιμωρειται κανεις!λυπαμαι πραγματικα που ακομα σε αυτη τη χρονικη στιγμη οι κυριου παιζουν ξυλο μεσα και εξω απο το γηπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.