Τελευταια Νεα

31 Αυγ 2014

Μήνυμα ελήφθη

Κύματα γέλιου προκάλεσε για μία ακόμη φορά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης. Ο γνώστος για τις δηλώσεις του παράγοντας χτύπησε και χθες στο Αγρίνιο, μετά από μια αποτυχημένη εμφάνιση της ομάδας του. Ο κύριος Θεοδωρίδης προκάλεσε και χθες, όπως είχε κάνει και στο περσινό παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως ο Παναιτωλικός είχε την ανοχή του Ανδρέα Παππά.
Του γνωστού διεθνή διαιτητή που πριν από τρία χρόνια πήρε από το χέρι μαζί με το χθεσινό βοηθό Γεωργαράκο τον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον σε μια νίκη με 2 - 0 επί του Παναιτωλικού. Ο ίδιος χθες χαρακτηρίστηκε ανεπιθύμητος από τους "ερυθρόλευκους" όπως και πέρσι ο Σιδηρόπουλος που "ξεχνούσε" να σφυρίξει όταν τα "καναρίνια" περνούσαν τη σέντρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Όσο για το χθεσινό έγκλημα το Παππά εις βάρος του Ολυμπιακού ξεκίνησε από νωρίς στο παιχνίδι. Από το 16ο λεπτό όταν ο Κούσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα και με απομάκρυνση αμυντικού ο Παππάς "ανακάλυψε" άουτ. Ο Γιάννης Μανιάτης σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο κοντρόλαρε σκοπίμως τη μπάλα με το χέρι με τον Αθηναίο ρέφερι να μη δίνει σε καμία την κάρτα. το "κερασάκι στην τούρτα" του πρώτου ημιχρόνου μπήκε από το βοηθό Γεωργαράκο που σε πάσα του Μανιάτη στον Τσόρι "ξέχασε" να σηκώσει το σημαιάκι με τον Ισπανό να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα μπροστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ανεπιθύμητου" δεν άλλαξε. Δε χρέωσε με κίτρινη για "βουτιά" το Μαζουάκου στο 66΄, "έκλεισε" τα μάτια σε επιθετικό φάουλ του Κασάμι πάνω στο Γοδόι στο 83΄ σε φάση που ο Ολυμπιακός στη συνέχεια ζητάει πέναλτι και δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στο Ντομίνγκεζ στο 97΄ όταν ο Ισπανός πήρε τη μπάλα με το χέρι για να μην τηρήσει το fair play.
Ο Παναιτωλικός δεχτηκε στο παιχνίδι 5 κίτρινες και τις περισσότερες για διαμαρτυρία, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού δεχτηκαν δύο, με το Μποτία για φάουλ από πίσω πάνω στον Άλβες που έφευγε σε πλεονεκτική θέση και μία για το Διαμαντάκο που "πούλαγε τσαμπουκά" σε Κουτρομάνο και Κούσα γιατί του πήραν καθαρά τη μπάλα,η οποία όμως τον βρήκε στο πρόσωπο.
Όσο για τα σχόλια που υπήρχαν κατα τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσαν το "ξεβράκωμα" που υπάρχει. Ο σχολιαστής της NOVA, αφού πρώτα μας ενημέρωσε πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League (όποιος βρει Κύπελλο Πρωταθλητριών της Ατλέτικο να το πει και σε μένα για να το μάθω), στη συνέχεια μίλαγε για το δυνατό παιχνίδι και τους δύο αντικαταστάτες του Καμαρά στον Παναιτωλικό (σε όλες τις θέσεις φυσικά της επίθεσης, αφού έχρισε αντικαταστάτες του Σενεγαλέζου τους Βιγιαφάνιες και Άλβες). Οι υποκειμενικές εφημερίδες γράφουν για δρεπάνια, άγριους και λοιπά, ενώ οι αντικειμενικές μάλλον θέλουν και αυτές να γίνουν υποκειμενικές γράφοντας για σκληρά παιχνίδια και για δύο πέναλτι που τα έχουν δει καθαρά οι "αντικειμενικοί" τους ρεπόρτερ!!!
Αν έβλεπαν το ίδιο παιχνίδι με εμάς τότε είναι είτε άσχετοι, είτε επικίνδυνοι, είτε... Πάντως το μήνυμα ελήφθη και ο Παναιτωλικός θα κληθεί τις επόμενες αγωνιστικές να αντιμετωπίσει Καμπαξήδες και λοιπούς επιθυμητούς ή ανεπιθύμητους.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.