Τελευταια Νεα

10 Αυγ 2014

Δεύτερη νίκη επί του ΠΑΣ με καλό ποδόσφαιρο για τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν οι δύο ομάδες αυτή τη φορά στο Αγρίνιο και επικράτησε με σκορ 3 - 1. Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από την ομάδα του Μάκη Χάβου που προηγήθηκε με 3 - 0 στο ημίχρονο, ενώ είχε και ευκαιρίες να σημειώσει περισσότερα τέρματα. Πολύ καλά στοιχεία από το Βιγιαφάνιες στην πρώτη του εμφάνιση, εξαιρετικοί οι Μαρτίνες, Άλβες και Κάπελ, ενώ αρκετά καλοί και με βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι σε συνδυασμό με το αμυντικό οι Κέβιν και Γοδόι. Χωρίς προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο τα "καναρίνια", αντίθετα ο Γιάννης Πετράκης πρέπει να δει στις επόμενες δύο εβδομάδες που έχει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος τα πολλά εύκολα λάθη και το δέσιμο της άμυνας του ΠΑΣ που δε μπορούσε χθες να προλάβει τους αντιπάλους.
Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 5΄ μετά το συνδυασμό Μαρτίνες και Άλβες το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε άουτ. Στο 9΄ ο Γοδόι με γέμισμα από το χώρο του κέντρου βρήκε τον Άλβες που μπήκε στην περιοχή νικήθηκε στο πρώτο σουτ από το Βελλίδη και στο δεύτερο ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως σε ένα τρίλεπτο που πίεσαν το μοναδικό τους κέρδος ήταν τρία κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 21΄ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ μετά από γέμισμα του Κέβιν από αριστερά και κοντρόλ και αμαρκάριστο πλασέ του Άλβες από κοντά. Στο επόμενο λεπτό γύρισμα του Βιγιαφάνιες από δεξιά και κοντινό πλασέ του Άλβες πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 25΄ Άλβες και Κάπελ συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να βρίσκει στο ύψος της περιοχής το Βιγιαφάνιες που με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη. Στο 36΄ ο άλβες από αριστερά πέρασε τη μπάλα στον Κάπελ που με ντρίμπλα απέναντι στο Τζημόπουλο μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον αμαρκάριστο Μαρτίνες που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για το 2 - 0. Στο 43΄ ο Κάπελ πέρασε εύκολα το Ντάσιο, έβγαλε τη σέντρα και ο Άλβες με το στήθος έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα ολοκληρώνοντας ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο για τον Παναιτωλικό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών, ο ΠΑΣ προσπάθησε να μειώσει με τον Τσάβες σε δύο περιπτώσεις, με την πρώτη το σουτ του να κοντράρει στον Κούσα και τη δεύτερη να φεύγει ψηλά άουτ και τελικά μείωσε στο τελικό 3 - 1 με φάουλ του Αργεντίνου που κόντραρε στο τείχος και αιφνιδίασε το Στεφανάκο στο 83΄.
Η εικόνα του παιχνιδιού θύμισε αρκετά την αντίστοιχη του περσινού φιλικού των δύο ομάδων στο Αγρίνιο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα για τη φετινή ομάδα που φτιάχνει ο Παναιτωλικός.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι (63΄ Στεφανάκος), Κουτρομάνος (85΄ Χαντάκιας), Κέβιν (75΄ Κωνσταντινόπουλος), Κούσας, Μαλεζάς (67΄ Ετζενγκέλε), Γοδόι (85΄ Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (85΄ Ρουμπουλάκου), Βιγιαφάνιες (63΄ Μήλιος), Κάπελ (78΄ Μύγας), Μαρτίνες (85΄ Ζαρκάδας), Άλβες (88΄ Κολοκοτρώνης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (56΄ Μπέριος), Στρούνα, Τζημόπουλος (79΄ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Λίλα (85΄ Ηλιάδης), Τσουκαλάς (65΄ Ακόστα), Κρητικός (53΄ Γιάκος), Κοροβέσης (75΄ Χαρίσης), Τσάβες, Ίλιτς (60΄ Σαπαλίδης).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.