Τελευταια Νεα

29 Αυγ 2014

Οι τελευταίες μεταγραφές



Παρελθόν αποτελεί ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Βίβας (φωτό) από τον Αχιλλέα Γραμματικούς που φέτος μετράει πολλές αποχωρήσεις. Ο νεαρός παίχτης την νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα του Αράκυνθου Ματαράγκας.

Παίχτης του Άρη Αιτωλικού και επίσημα θα είναι ο Νίκος Καρέτσος από τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου.


Κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Πετσίνη είναι ο Αστέρας Μεσολογγίου. Ο έμπειρος φορ είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας του Μεσολογγίου. Επίσης στον Αστέρα θα αγωνίζεται την νέα χρονιά και ο Νίκος Κανταρέλος από την Δόξα Αιτωλικού.

Τριπλή μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η ΑΕ Οινιαδών. Η ομάδα του "Λάρυ" απέκτησε τον Άκη Κάκκο, μέσος από την Πεντάλοφο, τον Δημήτρη Παππά, μέσος από τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου και τον Σπύρο Σαλωνίτη, αμυντικό από το Κεφαλόβρυσο.

Παίχτες του ΓΟΜ θα είναι ο Βαγγέλης Παλαιογιάννης από το Χολαργό, ο Γιώργος Μόκκας από τον ΑΟ Πενταλόφου και ο Πάνος Ακρίδας από την ΑΕ Χρυσοβεργίου.

Στην απόκτηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΣΟΒΑ προχώρησε ο Προμηθέας Γαυρολίμνης, o18χρονος (γεν. 27-01-1996) αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΓΟΜεσολογγίου συνέχισε στον ΟΜΗΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-20 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ όπου και αποκτήθηκε.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Αλικυρναϊκου Άγιου Θωμά με τους Κώστα Βασιλείου και Άγγελο Μπαλαμπάνη να ντύνονται στα πράσινα.Και οι δύο την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν μετά χρώματα του ΓΟ Μεσολογγίου.

Στον Αστέρα Κεφαλοβρύσου θα αγωνίζονται τελικά την νέα χρονιά ο Axho και ο Τάκης Σέρβος. Οι δύο νεαροί το τελευταίο διάστημα συμμετείχαν στις προπονήσεις του Άρη Αιτωλικού αλλά τελικά ανανέωσαν στον Αστέρα.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε η Ένωση Ευηνοχωρίου. Η Ένωση ανανέωσε με τον Πάνο Τόλη ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα του Γιώργου Ζήκου.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο Αντιρρίου αποτελεί ο νεαρός μεσοεπιθετικός Γιώργος Ευθυμιόπουλος, ο παίκτης συμφώνησε με την ομάδα της Μανάγουλης και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία της Φωκίδας.

Τρεις ακόμη μεταγραφές για τον Α.Ο. Λυγιάς που εφτασε στις εννιά. Πήρε τον Κωνσταντίνου Δημήτρη από Αστέρα Λιοσίων που αγωνίζεται σαν αριστερο χαφ, τον Νικόπουλο Παναγιώτη ελευθέρο που αγωνίζεται σαν χαφ και τον νεαρό επιθετικό Κατσάμπα Αλέξη μετ΄από δυο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα όπου ξεκινησε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.