Τελευταια Νεα

24 Αυγ 2014

Στο τεχνικό τιμ της ΑΛΦΑ '93 ο Μανώλης Μπιρμπίλης

Τη θέση του γυμναστή και του ειδικού συμβούλου μυικής ενδυνάμωσης και διατροφής στην ΑΛΦΑ '93 αναλαμβάνει ο Μανώλης Μπιρμπίλης. Ο Μπιρμπίλης που είναι Διδάκτωρ και Διπλωματούχος Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας και Διατροφής και Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο τιμ του Α.Ο. Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

H ΑΛΦΑ 93 BC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Μανώλη Μπιρμπίλη στο τεχνικό τιμ της ομάδας, ως γυμναστής και ειδικός σύμβουλος μυικής ενδυνάμωσης και διατροφής.
Ο Δρ Μπιρμπίλης Εμμανουήλ, Διδάκτωρ και Διπλωματούχου (PhD, MSc) Διαιτολογίας- Διατροφής και πτυχιούχου (BSc) Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έχει ερευνητικό-μελετητικό γραφείο αξιολόγησης της ανθρώπινης απόδοσης «Μυϊκή Ενδυνάμωση και Διατροφή», με σκοπό την αξιολόγηση της φυσικής και σωματικής κατάστασης των παικτών και στόχο τη βελτίωση και μεγιστοποίηση της αγωνιστικής ικανότητας άλλα και την αποφυγή τραυματισμών κατά την διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.
Παράλληλα το γραφείο του Δρ. Μπιρμπίλη Εμμανουήλ θα παρέχει στο Σύλλογο μας επιστημονική υποστήριξη σε όλα τα θέματα «Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Διατροφής» των αθλητών σε όλες τις αθλητικές μας κατηγορίες και ομάδες.
Δρ.ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ Η. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ PhD MSc
ΔΙΔΑΚΤΩΡ & 
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
τ. ΛΕΚΤΟΡΑΣ Σ.Ι. (ΑΣΕΙ/2008-2011)
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.