Τελευταια Νεα

31 Ιουλ 2014

Ξεκίνημα με αισιοδοξία για τον Όμηρο

Την πρώτη του προπόνηση έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Όμηρος Νεοχωρίου. Ο προπονητής, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι και τα μέλη της Διοίκησης βρέθηκαν στο γήπεδο του Νεοχωρίου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Μια νέα χρονιά που οι άνθρωποι της ομάδας δεν κρύβουν πως στόχος είναι ο όμηρος να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει και να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Με αρχή το Super Cup του Νομού απέναντι στο Ναυπακτιακό λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και στη συνέχεια το πρωτάθλημα, το κύπελλο και φυσικά το στόχο που χάθηκε στα μπαράζ πέρσι, της ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες παρέλαβαν το αθλητικό υλικό, έγινε αγιασμός και μίλησαν στους παίκτες της ομάδας ο προπονητής του Ομήρου Δημήτρης Θεοδοσίου και ο πρόεδρος Ηλίας Μαυράκης. 

Ο Δημήτρης Θεοδοσίου ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας, μίλησε για την ήττα, που δεν την αγαπάει και θέλει και οι παίκτες του να μη συμβιβάζονται με την ήττα, έθεσε το αγωνιστικό πλάνο και τόνισε πως σε μια πορεία αρκετών αγώνων όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ θα χρησιμοποιηθούν και θα βοηθήσουν την ομάδα. 
Από την πλευρά του ο Ηλίας Μαυράκης έθεσε σαν πρώτο στόχο το να γίνει η ομάδα οικογένεια και σα μεγάλο στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, κάτι που επιθυμεί όλος ο κόσμος της ομάδας. 
Στη διάθεση του Δημήτρη Θεοδοσίου ήταν 19 παίκτες οι: Ζέρβας, Λιαπίκος, Κάκος, Αλεξόπουλος, Μπαλαούρας, Κώστας Βαλτογιάννης, Σίμος Βαλτογιάννης, Τσιρώνης, Τσιφοπανόπουλος, Χρυσικός, Καλύβας, Τσάμης, Σαμψώνας, Λαγός, Καβαλιέρης, Κούσουλας, Αγγέλης, Φούντας και Γούργαρης, που έκαναν την πρώτη τους προπόνηση και πήραν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στις προπονήσεις και οι Σεραφίγκος, Αποστολίδης και ο Στραβοδήμος που ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, όμως η ομάδα δε θα έχει φέτος το Δημήτρη Τσιφοπανόπουλο, που ήταν στην "πρώτη", όμως τον επόμενο μήνα θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.