Τελευταια Νεα

27 Ιουλ 2014

Χρήστος Δάρας: Ο Πανιώνιος είναι πάντα φαβορί για παραμονή

Ο πρόεδρος της Επιτροπής σωτηρίας του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας μίλησε στο olatagoal.gr μετά το φιλικό της ομάδας του με τον Παναιτωλικό και αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα φέρει στον ιστορικό Σύλλογο η αδειοδότηση που πήρε για το πρωτάθλημα. Ο κύριος Δάρας αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα γίνουν και τόνισε πως ο Πανιώνιος θα είναι πάντα φαβορί για παραμονή και όχι για υποβιβασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κύριε Δάρα πως κρίνετε το γεγονός ότι ο Πανιώνιος με την επιτροπή σωτηρίας πλέον έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές καθώς πήρε αδειοδότηση;
Είναι το αποτέλεσμα αυτής της Επιτροπής σωτηρίας που έχουμε αναλάβει εδώ και 3 - 4 μήνες. Οι κόποι μας δεν πήγαν χαμένοι και η ομάδα μας κατάφερε να πάρει αδειοδότητηση, να κάνει τις μεταγραφές που χρειάζεται και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του ονόματος που έχει ο Πανιώνιος.

Η επόμενη μέρα χωρίς τους περιορισμούς θα φέρει αλλαγές;

Οπωσδήποτε θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις που θα ζητήσει ο προπονητής. Έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο και θα πετύχουμε και το δεύτερο που είναι η ενίσχυση, για να σταθούμε επάξια στο πρωτάθλημα.

Σας δίνανε μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η εικόνα αυτή θα αλλάξει;

Και πέρσι το λέγανε, αλλά η πρώτη ομάδα που σώθηκε ήταν ο Πανιώνιος. Ο Πανιώνιος είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν είναι φαβορί για υποβιβασμό. Πάντα φαβορί για παραμονή είναι. Ας ψάξουν ποιες άλλες ομάδες είναι για να πέσουν.

Ο Πανιώνιος είναι εφτάψυχος;

Το έχει αποδείξει η ιστορία του.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.