Τελευταια Νεα

31 Ιουλ 2014

Ο Γιώργος Ζήκος νέος προπονητής στον Άρη Αιτωλικού

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ με τον Γιώργο Ζήκο για τον  Άρη Αιτωλικού και ο Νεοχωρίτης τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη σεζόν. 


Αν και αρχικά ο Άρης είχε δώσει τα χέρια με τον Βασίλη Λώλο, λόγω ενός "κωλύματος" τελικά, μετά από διαδοχικές επαφές που είχε με τον έμπειρο τεχνικό, ο Ζήκος πείστηκε να πει το «ναι».


Στην τελικη ευθεία
Στην τελική ευθεία μπήκε ο προγραμματισμός ενόψει την νέας σεζόν. Την Δευτέρα διοίκηση και προπονητής συναντήθηκαν με τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές σε γνωστό καφέ του νησιού και παρουσίασαν το πλάνο της ομάδας. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μόνο παίχτες από το Αιτωλικό και μόνο ένας "ξένος". Στόχος του νέου ΔΣ είναι να αποκτηθούν 8-10 παίκτες. Από χτες η διοίκηση του Άρη ξεκίνησε επαφές με γειτονικά σωματεία για να διευθετήσει το θέμα των δελτίων.

Δευτέρα 4 Αυγούστου η πρώτη
Για την Δευτέρα 4 Αυγούστου προγραμματίστηκε η "πρώτη" του ιστορικού συλλόγου. Στο μεταξύ χτες Τετάρτη, ο Ζήκος είχε συνάντηση στο γήπεδο της πόλης με νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να έχει μια εικόνα ποιοι μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.