Τελευταια Νεα

27 Ιουλ 2014

Θετικά στοιχεία και νίκη κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Παναιτωλικός έδειξε καλύτερα στοιχεία από τον Πανιώνιο και κέρδισε στο φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι με 2 - 0 τον αντίπαλό του. Καλές οι εντυπώσεις που άφησε η ομάδα του Μάκη Χάβου, που πλέον επιστρέφει για να συνεχίσει την προετοιμασία της στο Αγρίνιο.
Η πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού ήταν στο 11ο λεπτό όταν ο Μαρτίνες πέρασε κάθετη πάσα στον Κόρμπο που έπιασε το πλασέ με τον Παπαδόπουλο να βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα που κατέληξε στο δεξί δοκάρι, ενώ στη συνέχεια και πάλι ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Άλβες. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάπελ μετά από προσπάθεια από αριστερά έπιασε σέντρα - σουτ που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 14΄ ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει όμως το σουτ του Μπουμάλ πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει το Ράφαελ. Στο 16΄ ωραία προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού και σουτ του Μαρτίνες κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 27΄ μετά από σέντρα του Κάπελ και κοντινή προβολή του Άλβες που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 29΄ Μήλιος και Άλβες συνδυάστηκαν και η μπάλα έφτασε στο Μαρτίνες που με ωραίο φαλτσαριστό σουτ την έστειλε ελάχιστα άουτ. Στο 34΄ μετά από γύρισμα του Πάνου από δεξιά ο Μπουμάλ με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 37΄ ίδια κατάληξη είχε το φάουλ του Μπουμάλ. 
Στο 48΄ ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από κόρνερ του Μπουμάλ και κεφαλιά του Γκίνι που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 55΄ μετά από ενέργεια του Μπουμάλ το σουτ του Σταυροθανασόπουλου κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 56΄ μετά από ατομική ενέργεια ο Άλβες έδωσε στο Μαρτίνες που έπιασε το σουτ, όμως απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Οι παίκτες του Παναιτωλικού έκαναν το 2 - 0 στο 68΄ μετά από σέντρα του Μπεχαράνο από δεξιά και κοντινή προβολή του Μήλιου. Τελευταία φάση του αγώνα στο 87΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πρέντι και κεφαλιά του Τόσκα που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στα άσχημα του φιλικού κάποια αντικείμενα που έπεσαν προς τον πάγκο του Πανιωνίου την ώρα της αντικατάστασης του Παύλου Μητρόπουλου, που αποτέλεσε "κόκκινο πανί" για του φιλάθλους του Παναιτωλικού. Αντίθετα με τον Μητρόπουλο ο Μπουμάλ χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού όταν έγινε αλλαγή στο 80ο λεπτό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46΄ Στεφανάκος (82΄ Κολοβούρης)), Κουτρομάνος (79΄ Κούσας), Ρουμπουλάκου (46΄ Κωνσταντινόπουλος), Μαλεζάς (46΄ Ετζενγκέλε), Κούσας (69΄ Χαντάκιας), Κόρμπος (63΄ Κέβιν), Γοδόι (69΄ Καλογέρης), Μήλιος (46΄ Μπεχαράνο), Άλβες (62΄ Μήλιος), Μαρτίνες (60΄ Ζαρκάδας), Κάπελ (69΄ Κολοκοτρώνης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος):
Παπαδόπουλος, Πάνος (69΄ Μέξι), Τασούλης (71΄ Ρόπας), Χατζησαΐας, Παντίδος (84΄ Τόσκας), Μητρόπουλος (74΄ Μάκης Γκέζος), Φουρλάνος (46΄ Γκίνι), Μπούζας (62΄ Ντάγκρας), Μπουμάλ (80΄ Βλάχος), Σταυροθανασόπουλος (62΄ Σμυρλής), Μασούρας (62΄ Πρέντι).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.