Τελευταια Νεα

1 Ιουλ 2014

Ανοιχτή στήριξη σε Παπαχρήστο από Πανταζή

Με δήλωσή του ο Αποστόλης Πανταζής εκφράζει τη στήριξή του στον Παναγιώτη Παπαχρήστο για τις εκλογές της ΕΠΣΝΑ. Ο επιχειρηματίας από τον Αστακό που είναι ο χρηματοδότης του Αίολου Αστακού στο μπάσκετ και της Αναγέννησης Αστακού στο ποδόσφαιρο δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Παναγιώτη Παπαχρήστο, αναφέροντας πως το τωρινό συμβούλιο της Ένωσης αποτελείται από ανθρώπους με πάθος για το ποδόσφαιρο και εκφράζοντας τη σιγουριά του πως τα ποδοσφαιρικά σωματεία θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην τωρινή διοίκηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Αποστόλη Πανταζή:


"Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι ενεργά με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής του Αστακού. Βασικό μου μέλημα είναι να βοηθήσω τους νέους της περιοχής και όχι μόνο να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να τον αγαπήσουν.  Έτσι βρίσκομαι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται. Φέτος ευτυχίσαμε να δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Αίολο Αστακού να αναδεικνύεται η κορυφαία ομάδα στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ και να πανηγυρίζει την άνοδο της στην Γ' Eθνική. Επίσης την τρέχουσα περίοδο η νεοϊδρυθείσα ομάδα της Αναγέννησης Αστακού (Α.Γ.Σ Αστακού) κάνοντας τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα κατέκτησε την 1η θέση στον Γ' 'Oμιλο της 3ης Kατηγορίας της ΕΠΣNΑ και ανήλθε στη Β' Kατηγορία. Με την ευκαιρία της εκλογής του νέου Δ.Σ. στον Ηρακλή Αστακού χαιρετίζω και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.
Ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτ/νίας (ΕΠΣΝΑ) και έχοντας προσωπικά διαπιστώσει τη λειτουργία και την οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στη διοίκηση της  Ένωσης και προσωπικά στον πρόεδρο της κο Τάκη Παπαχρήστο. Είναι ένα διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από νέους ανθρώπους με πάθος για το ποδόσφαιρο ενεργή και ουσιαστική συμμέτοχη σε αυτό. Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου με σημαντική προσφορά και παρουσία. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΝΑ και το τοπικό μας ποδόσφαιρο θα συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων".

Αποστόλης Πανταζής

Επιχειρηματίας
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.