Τελευταια Νεα

27 Ιουλ 2014

Παύλος Μητρόπουλος: Θέλω να σταματήσει η κόντρα με τον κόσμο του Παναιτωλικού

Ο Παύλος Μητρόπουλος με δηλώσεις του στο olatagoal.gr μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό μίλησε για τις βλέψεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και για την εικόνα που έχει για τον Παναιτωλικό τη φετινή χρονιά. Ο 24χρονος μέσος φάνηκε σίγουρος πως ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί καλύτερος στο φετινό πρωτάθλημα, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον Παναιτωλικό και ζήτησε να σταματήσει η κόντρα με τους φιλάθλους των "καναρινιών", καθώς δεν ωφελεί κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Παύλο μια νέα χρονιά που ανήκεις και τυπικά στον Πανιώνιο. Δεύτερη χρονιά σου στην ομάδα και φέτος είναι καλύτερα τα πράγματα;
Σίγουρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Η ομάδα θα στρώσει, θα πάρει παίκτες και όλα θα είναι καλύτερα έχοντας εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Τελείωσε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας με ένα φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό, που θεωρώ ότι είναι πιο έτοιμος, αλλά εμείς θα είμαστε μια άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πέρσι είχες δηλώσει σε μια συνέντευξη ότι σου άρεσε που ήσουν από τους πιο έμπειρους παίκτες του Πανιωνίου. Φοβάσαι ότι θα αλλάξει αυτό τη φετινή χρονιά;
Τέτοια ανησυχία δεν υπάρχει. Θεωρώ ότι και φέτος θα "τραβάω κουπί" και θα είμαι ένας σημαντικός παίκτης στην ομάδα. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να πω μέσα από το site σας να σταματήσει όλη αυτή η κόντρα που υπάρχει με τον κόσμο του Παναιτωλικού. Δεν ωφελεί κανέναν αυτό το γεγονός.

Τον Παναιτωλικό πως τον είδες;
Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες και θα κάνει μεταγραφές που θα τον κάνουν καλύτερο. Νομίζω ότι θα πάει καλά στο πρωτάθλημα.

Μίλησες για την κόντρα με τον κόσμο του Παναιτωλικού. Γιατί υπάρχει;
Ίσως γιατί είπα ότι η Α.Ε.Κ. είναι μεγαλύτερη ομάδα. Ίσως παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου. Εγώ ζητάω συγνώμη και θέλω να τελειώσει αυτή η κόντρα. Σήμερα παραλίγο να έχουμε και τραυματισμούς.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.