Τελευταια Νεα

29 Ιουλ 2014

Λουκάς Καλαμπόκης: Θα συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης Διοίκησης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, Λουκάς Καλαμπόκης μίλησε στο olatagoal.gr, με την ευκαιρία της πρώτης προπόνησης της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, για την επιλογή των παικτών και του προπονητή Κώστα Τάκου και για τους στόχους των "ερυθρολεύκων" τη φετινή χρονιά. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Παναιτωλίου ξεκαθάρισε πως θα συνεχιστεί το έργο του Γρηγόρη Βασιλόπουλου στην ομάδα και η προσπάθεια για την ανάδειξη παιδιών από τις Ακαδημίες του Συλλόγου. Τέλος κάλεσε τον κόσμο να σταθεί και φέτος δίπλα στην ομάδα, αναφερόμενος και στην άτυχη παρένθεση του υποβιβασμού στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και τις προσπάθειες για άμεση επάνοδο στη μεγάλη Κατηγορία του Τοπικού Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Ένα νέο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου με αρκετές αλλαγές. Πως κρίνετε το γεγονός αυτό;

Πραγματικά έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη Διοίκηση του Γρηγόρη του Βασιλόπουλου. Όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρώτα απ' όλα θα βασιστούμε στις Ακαδημίες, που έχουμε κοντά στα 60 παιδιά και πέρσι που τα είδα, είχα πει πως θα σταθώ δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Και φέτος ο Γρηγόρης έφυγε από την προεδρία, όμως παραμένει και βοηθάει πολύ την ομάδα, κατέχοντας τη θέση του Υπεύθυνου των Ακαδημιών. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να παραμείνουμε στην Κατηγορία. Πήραμε καλούς παίκτες, νέους παίκτες και είναι χαμηλός ο μέσος όρος ηλικίας. Πιστεύω επίσης ότι πήραμε έναν καλό προπονητή, εργασιομανή και μπορούμε να πάμε πολύ καλά.

Πως έγινε η επιλογή του κυρίου Τάκου και τι έχετε συζητήσει μαζί του;

Με τον κύριο Τάκο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Από την εποχή που ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής. Μας συνδέει φιλία και παρέα χρόνων. Όμως δεν ήταν αυτό το κριτήριο που τον επιλέξαμε. Είναι αξιόλογος προπονητής και τον εμπιστευτήκαμε καθώς πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Ποιος είναι ο στόχος της χρονιάς;

Ο στόχος όπως είπα είναι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και φυσικά να παραμείνουμε στην Κατηγορία. Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Το Παναιτώλιο είναι ένα χωριό με 5.000 κατοίκους. Βοηθάνε και πρέπει αυτή τη φορά να βοηθήσουν περισσότερο, για να μπορέσουμε να βγάλουμε και τα παιδιά από το χωριό μας. Γιατί το Παναιτώλιο να μην έχει παίκτες στον Παναιτωλικό ή στη Super League; Δυστυχώς μέχρι σήμερα 4 - 5 ποδοσφαιριστές πέρασαν από τον Παναιτωλικό. Εμείς τώρα θέλουμε να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες που ξεκίνησαν πέρσι. Αυτός είναι ένας ακόμα στόχος.

Η επιστροφή σε μια Κατηγορία που ο κόσμος έχει συνηθίσει την ομάδα θα φέρει περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο;
Σίγουρα το Παναιτώλιο είναι μια ιστορική ομάδα και έχει πολλά χρόνια στην Α΄ Κατηγορία. Ήταν μια άτυχη στιγμή όταν έπεσε και ο τρόπος που έπεσε από τα μπαράζ. Ανέβηκε αμέσως και βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό και η Διοίκηση και το χωριό. Εμείς φέτος πιστεύουμε ότι θα την κρατήσουμε και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.