Τελευταια Νεα

1 Ιουλ 2014

Εργομετρικά για τους παίκτες του Παναιτωλικού

Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Παναιτωλικού. Οι εξετάσεις έγιναν υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου της ομάδας κ. Γιώργου Ζιώγα και του γυμναστή Παύλου Γκότση στο EMILEON SportCenter, που διαθέτει πλέον τον απαραίτητο εξοπλισμό. Γοδόι και Μαρτίνες επέστρεψαν και έκαναν τις εξετάσεις το μεσημέρι, ενώ ο Μπρακάλι θα τις κάνει αύριο καθώς φτάνει τα ξημερώματα στο Αγρίνιο. 
Ο γυμναστής του Παναιτωλικού δήλωσε για τα εργομετρικά: «Στόχος είναι να δούμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου. Τα αποτελέσματα θα μας δώσουν όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να εκπονήσουμε προπονητικά προγράμματα για την βελτίωση της αερόβιας και  αναερόβιας ικανότητας. Μετά το τέλος της προετοιμασίας θα ακολουθήσει το δεύτερο συγκριτικό τεστ για να δούμε την βελτίωση που έχει επέλθει σε όλους τους τομείς της φυσικής κατάστασης. Το σύνολο των μετρήσεων θα είναι τρία σε όλη την χρονιά για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τους ποδοσφαιριστές σε ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικής απόδοσης, αποφεύγοντας συχνές διακύμανσης στην απόδοση μας».
Οι παίκτες επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, μία το πρωί στις 8 και μία το απόγευμα στις 7.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.