Τελευταια Νεα

27 Ιουν 2014

Ο Νίκος Μιμηγιάννης νέος τεχνικός στη Δόξα Καινουρίου

Ο Νίκος Μιμηγιάννης θα είναι την επόμενη χρονιά ο προπονητής της Δόξας Καινουρίου.
Ο 48χρονος τεχνικός συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας και θα την καθοδηγήσει στη φετινή της προσπάθεια στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Άμεσος συνεργάτης του Νίκου Μιμηγιάννη, που έχει εργαστεί στον Αμφίλοχο, οδηγώντας τον από τη Γ΄ ΕΠΣΝΑ στη Δ΄ Εθνική, θα είναι ο πρώην παίκτης της Δόξας Στέλιος Δάρλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα Καινουρίου για την πρόσληψη του Νίκου Μιμηγιάννη:

Σε συμφωνία με το Νίκο Μιμηγιάννη ήρθε η ομάδα μας. Ο 48χρονος τεχνικός θα καθοδηγεί την επόμενη χρονιά τη Δόξα Καινουρίου στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Ο Νίκος Μιμηγιάννης έχει εργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στον Αμφίλοχο, τον οποίο οδήγησε από τη Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ στη Δ΄ Εθνική. Συνεργάτης του τη φετινή χρονιά θα είναι ο πρώην παίκτης της ομάδας μας, Στέλιος Δάρλας. Την επόμενη εβδομάδα ο νέος τεχνικός θα έχει την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. της Δόξας Καινουρίου καλωσορίζει το νέο προπονητή και του εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά του στην ομάδα. Ταυτόχρονα ευχόμαστε και στο Στέλιο Δάρλα καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στην ομάδα.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της παρουσίασης του νέου μας τεχνικού που θα γίνει στο "Αρχοντικό της Λίμνης".

Το Δ.Σ. της Δόξας Καινουρίου
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.