Τελευταια Νεα

10 Μαΐ 2014

Κόλλησε στο μηδέν ο Όμηρος...

Ο Ομηρος Νοεχωρίου ήταν καλύτερος από τον Αστέρα Ιτέας στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο μένοντας στο 0-0 με τον αντίπαλό του στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

Μόλις στο 4' ο Κούσουλας έκανε το σουτ με τον Λαγό να μπαίνει στην πορεία της μπάλας κάνοντας το σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους του Ομήρου ήρθε στο 15' σουτ του Κέβιν η μπάλα κόντραρε στον Αλεξόπουλο και κατέληξε κόρνερ. Ο Ομηρος έχασε νέα ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 23' σέντρα του λαγού από δεξιά ο Κούσουλας σουτ από την μικρ΄'η περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26' σουτ του Πολυζωϊδη ο Ιωάννου έκανε την προβολή και ο Λιαπίκος μπλόκαρε. Στο ίδιο λεπτό ο Λαγός βγήκε τετ-α-τετ με τον Αλεξεναδρή με τον τελευταίο να αποκρούει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαγός μπήκε στην περιοχή, έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Αλεξανδρή αλλά ο Ιωάννου απομάκρυνε.  Η πίεση του Ομήρου συνεχίστηκε και στο 33 ο λαγός έδωσε στον τσάμη που έκανε το σουτ με τον Αλεξανδρή να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 37' σουτ του Τοπούζι πέρασε ψηλά άουτ και στο 42' ο Αποστολίδης βρήκε με κάθετη πάσα το Λαγό που βγήκε τετ-α-τετ με τον Αλεξανδρή με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής. Στο ίδιο λεπτό σουτ του λαγού έξω από την περιοχή ο Αλεξανδρής κράτησε το μηδέν. Η πίεση του Ομήρου συνεχίστηκε με τον Καλύβα να εκτελεί κόρνερ να απομακρύνουν οι αμυντικοί αλλά ο Κάκκος να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να επιχειρεί το σουτ και να βρ΄σικει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Στο 45' σέντρα του Αποστολίδη από αριστερά αποκρούει με γροθιές ο Αλεξανδρής νέο σουτ του Κούσουλα από πλάγια δεξιά άουτ. Στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε όταν ο Λαγός έκανε τη σέντρα και η μπάλα να βρίσκει το χέρι του Μυροφρύδη.
Σουτ του Κούσουλα στο 49' από πλάγια δεξιά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 53' σουτ του λαγού η μπάλα κόντραρε στον Ιωάννου και ο Αλεξανδρής έδιωξε σε κόρνερ. Φάουλ του Καλύβα στο 61' προβολή του Λαγού από κοντά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Σέντρα του Αποστολίδη στο 79' από αριστερά κεφαλιά του Σεραφίγγου άουτ και στο 81΄σέντρα Πασπαλιάρη κεφαλιά Λαγού άουτ. Στο 87' σουτ του Τσιφοπανόπουλου πέρασε άουτ και στο 89' κόρνερ του Γούργαρη καφαλιά Κάκκου άουτ. Στο 92' φάουλ Καλύβα κεφαλιά Αλεξόπουλου άουτ και στο 97' σε γέμισμα μέσα στην περιοχή η κεφαλιά του Σεραφίγγου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ομηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Βαλτογιάννης  (65' Σεραφίγγος), Κάκκος, Πασπαλιάρης, Αλεξόπουλος, Τσάμης (71' Φράγκος), Λαγός, καλύβας, Κούσουλας (85' Γούργαρης), Αποστολίδης, Τσοφοπανόπουλος
Αστέρας Ιτέας (Γιάννης Λύτρας): Αλεξανδρής, Σινγκούρ, Παπαγεωργίου, Μαυροφρύδης (71' Βελλής), Βάσος, Κέβιν (60' Τολκούτσης), Ιωάννου, καλύβας (89' Χρόνης), Χαρδαλούπας, Τοπούζι, Πολυζωϊδης
« PREV
NEXT »