Τελευταια Νεα

6 Μαΐ 2014

Δεν έχει χαθεί η «μάχη» για Γκάλο

Καμία πρόταση δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής στην Μπράγκα για την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο και στον Παναιτωλικό μπορούν να ελπίζουν πως θα τον έχουν και του χρόνου στο δυναμικό τους.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει για τον Παναιτωλικό η πιθανότητα να παραμείνει στο ρόστερ – έστω και ως δανεικός – ο Ροντρίγκο Γκάλο. 

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ κατάφερε να ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα και οι Αγρινιώτες περιμένουν την απόφαση της Μπράγκα, η οποία επιθυμεί να τον πουλήσει και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποια σχετική πρόταση. 

Εκείνο που περιμένουν οι «κυανοκίτρινοι» είναι να διαπιστώσουν τη στάση που θα τηρήσουν οι Πορτογάλοι, εφόσον δεν έρθει προσφορά που να τους ικανοποιεί. 

Από την πλευρά του, ο 28χρονος άσος έχει μεταφέρει την επιθυμία του, στην περίπτωση που είναι να δοθεί ξανά δανεικός, να παραμείνει στον Παναιτωλικό. 

Ο Βραζιλιάνος περνάει καλά στην Ελλάδα, κάτι που αποδείχθηκε από την απόφασή του να παραμείνει το Πάσχα εδώ και έφερε τους γονείς του για να περάσουν όλοι μαζί αυτές τις μέρες. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γκάλο και ο Παναιτωλικός θέλουν και περιμένουν το «Ο.Κ.» της Μπράγκα. 

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Ράφαελ (είναι στην τελική ευθεία), Ανέν (σε πολύ καλό δρόμο), Καμαρά (υπάρχει θετική επιθυμία και από τις δύο πλευρές), Κουτρουμάνος, Καλί και Στεφανάκος. Δεν θα μείνουν, όμως, οι Γκόλιας, Μελισσάς και ανοιχτό είναι το θέμα του Πόι.


http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »