Τελευταια Νεα

15 Μαΐ 2014

Νίκησε ο Αχέρων Καναλακίου και έμεινε στο "παιχνίδι" της ανόδου

Τη νίκη επί του Αστέρα Ιτέας πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Αχέρων Καναλακίου παραμένοντας έτσι μέσα στο στόχο της ανόδου. Η αναμέτρηση αναμενόταν εκ των προτέρων δύσκολη για τον Αχέροντα που αντιμετώπιζε τον Αστέρα που στην πρεμιέρα είχε πάρει βαθμό στο Νεοχώρι από τον Όμηρο.
Και οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη για να μείνουν εντός του στόχο της ανόδου, όμως ο Αχέρων Καναλακίου ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχέρων είχε ευνοϊκό άνεμο και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 10΄ λεπτό με κοντινό πλασέ του Τσουγκάρη που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Αλεξανδρή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ευνοϊκό άνεμο και κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Αχέρων ήταν αυτος που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 83΄ λεπτό αλλά το κοντινό πλασέ του Δημήτρη Παπαδόπουλου η μπάλα πέρασε εκατοστά άουτ.
Διαιτητής:Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί:Πριόνας-Τακόπουλος (Εύβοιας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Γιάννης Λύτρας): Αλεξανδρής, Βλαδιμήρ, Παπαγεωργίου, Μαυροφύλλης, Κουβέλης (74΄ Βελλής), Κέβιν, Ιωάννου, Βάσος, Χαρδαλούπας, Τοπούζη, Πολυζωίδης(65΄ Τολκούτσης).
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Σκαμνέλος, Παλάντζας, Νόνας(64΄λ.τρ.Μιρτάϊ), Παπαδόπουλος Γ,Κολιός, Λουκούμης, Τσουγκάρης (54΄ Μουζάκης), Παπαδόπουλος Δ (86΄ Στάϊκος), Τζίμας Θ., Κώστας.
« PREV
NEXT »