Τελευταια Νεα

2 Μαΐ 2014

Γιώργος Ζαπαντιώτης: Αυτή η ομάδα αξίζει να είναι στην Α΄ Κατηγορία

Η διαδικασία των play - off της Β΄ Κατηγορίας τελείωσε για το Θέρμιο Απόλλωνα που τερμάτισε πρώτος και περιμένει τα ευχάριστα από Α.Ε. Μεσολογγίου και Όμηρο Νεοχωρίου. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζαπαντιώτης τόνισε πως ο Απόλλων αξίζει να είναι στη μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά ξεκαθαρίζει πως τώρα τα πράγματα δεν είναι στα πόδια των παικτών του οπότε δεν υπάρχει άγχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κατακτήσατε την πρώτη θέση στη διαδικασία των μπαράζ. Ήταν η ομάδα σας καλύτερη στα play - off;

Σα συνολική εικόνα και στο παιχνίδι με τον Αμφίλοχο ήμασταν καλύτεροι. Αν και ξεκινήσαμε νωθρά και έχασε δύο ευκαιρίες ο Αμφίλοχος, στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Βέβαια στο τέλος έχασε και μια κλασική ευκαιρία ο Αμφίλοχος.

Αγχωθήκατε στη φάση αυτή που έγινε στο 85΄;

Όταν βλέπεις τη μπάλα εκεί φυσικά αγχώνεσαι. Αλλά ήμασταν τυχεροί σε αυτή τη φάση. Πιστεύω όμως ότι ο Αμφίλοχος ήταν σε περισσότερες φάσεις τυχερός.

Και τώρα περιμένετε.

Τώρα ναι. Όπως είχα πει εμείς κάναμε το καθήκον μας, έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και ότι είναι θα γίνει.

Πρέπει αυτή η ομάδα να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία;
Έχετε και εσείς την εικόνα και γνωρίζετε αν πρέπει να είναι ή όχι η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Πιστεύω ότι αξίζει να είναι με δεδομένα τη σειρά που έχει και την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο.

Έχετε δει τις πιθανότητες που έχει η Α.Ε. Μεσολογγίου και ο Όμηρος με βάση το πρόγραμμα και τους αντιπάλους;
Ειλικρινά δεν έχω δει τίποτα. Ξέρω ότι δεν είναι στο χέρι μας πλέον. Γιατί να το κοιτάξω; Θέλω να μείνει η Α.Ε.Μ. και να ανέβει ο Όμηρος και για το ποδόσφαιρό μας και για μας και τα εύχομαι και τα δύο.

Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την ομάδα στο διάστημα που βρίσκεστε;
Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο και δίκαια φτάσαμε εδώ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πριν δεν ήταν καλή. Απλά σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Σε κάποια όπως και με τον Αμφίλοχο είχαμε και τύχη. Αλλά ήταν καλή η εικόνα.

Τώρα έχετε περισσότερο ή λιγότερο άγχος;

Και στα παιχνίδια φάνηκε ότι δεν ήμασταν αγχωμένοι. Δεν είναι σε μας οπότε γιατί να αγχωθούμε; Απλά περιμένουμε.
« PREV
NEXT »