Τελευταια Νεα

5 Μαΐ 2014

Χάντμπολ Γυναικών: Ηττα Παναιτωλικού από Καματερό

Tην Κυριακή 4/5 πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του ΓΑΣ Καματερού και του ΓΦΣ Παναιτωλικού για τον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας Χειροσφαίρισης Γυναικών, όποθ η ομάδα μας ηττήθηκε με 24-13.
Η γηπεδούχος ομάδα, βασιζόμενη στην εμπειρία της, πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το ημίχρονο έληξε 8-5. Στο β' ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, μπαίνοντας πιό επιθετικά και μυαλωμένα. Εκεί όμως που έφτασε σε απόσταση αναπνοής, ήρθε η αποβολή της βασικής μας τερματοφύλακα, μόλις στο 35' και έτσι δεν μπόρεσε να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού, καθώς η μικρή σε ηλικία και εμπειρία αναπληρώτρια τερματοφύλακάς μας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις στις απαιτήσεις του αγώνα. Η ατυχία της αποβολής της τερματοφύλακάς μας σε καίριο σημείο του αγώνα και οι απουσίες της ομάδας του Γ.Ραμμόπουλου στέρησαν από την ομάδα μας την ευκαιρία να διακδικήσει κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο αγώνα. Ολο το βάρος τώρα πέφτει στην προετοιμασία για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 11/5 και ώρα 15:00 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου με την ομάδα του ΔΙΚΕΑ. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να χειροκροτήσουμε την φετινή προσπάθεια των κοριτσιών μας.
ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ): ΔΗΜΟΥ, ΚΟΥΤΣΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ/Φ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Τ/Φ, ΚΟΚΚΩΝΗ, ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΣΚΟΤΙΔΑ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΚΟΡΟΜΗΛΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΤΙΒΑΝΑΚΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, GORANI, ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ, ΠΟΥΡΝΑΡΑ.
« PREV
NEXT »