6 Μαΐ 2014

Παιδικό Πρωτάθλημα: Πρωταθλήτρια η ΑΕΜ

Η Α.Ε.Μεσολογγίου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο παιδικό πρωτάθλημα κερδίζοντας τις Ελπίδες Αγρινίου στη διαδικασία των πέναλτι.  

Το ματς είχε θέαμα και συγκινήσεις. Η ομάδα των Ελπίδων ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 26' όταν ο Βάτσικας εκμετελλέυτηκε λάθος της άμυνας της ΑΕΜ και έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα. Η απάντηση για την ΑΕΜ ήρθε στο 34' όταν ο  Γιαννόπουλος εκτέλεσε φάουλ , με τους αμυντικούς της ομάδας του Αγρινίου να αδυνατούν να απομακρύνουν τον κίνδυνο για την εστία τους, και ο Ακρίδας να εκμεταλλεύεται αυτή την αδράνεια και  να ισοφαρίζει με γυριστό σουτ. 
Στην επανάληψη χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με την ΑΕΜ να φτάνει ποιό κοντά στο δεύτερο γκολ το οποίο δεν κατάφερε καμία από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην παράταση. 
Η ΑΕΜ πήρε το τρόπαιο στην  διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3 και τον νεαρό 13χρονο τερματοφύλακα Λινάρδο να αποκρούει σε δύο περιπτώσεις.
Από την ΑΕΜ αστόχησε μόνο ο Τάσσος με τον Προβίδα να αποκρούει. Εύστοχοι για την ομάδα τοπυ Μεσολογγίου ήταν οι Καβαλλάρης, Ρούσσης, Γιαννόπουλος και Ακρίδας ενώ από τις Ελπίδες οι Βάτσικας, Δελημήτσος και Κόπανος.
ΑΕΜ: Αντωνόπουλος (79' Λινάρδος), Ρήγας, Μπούλης, Γιαννόπουλος, Τάσσος, Καβαλλάρης, Κουφός, Καλαμάκης (62' λ.τ. Αλεξανδρής), Σταμάτης (77' Ματσίγκας), Ακρίδας
Ελπίδες: Λάμπρης (41' Προβίδας), Κόπανος, Σκορδόπουλος, Γαλαζούλας, Κούτσης (61' λ.τ. Κατσούδας), Ζαλοκώστας, Μπακής, Δελημήτσος, Βάτσικας, Καλαντζής, Λάμπος (68' Νταρίλας)