Τελευταια Νεα

21 Μαΐ 2014

Στο "κόλπο" το Καναλάκι, δυσκολεύει για τον Όμηρο

Ένα γκολ του Αλέξη Λουκούμη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης χάρισε στον Αχέρωντα Καναλακίου τη νίκη επί του Ομήρου Νεοχωρίου στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Καναλακίου έπιασε στην κορυφή την Αναγέννηση Άρτας, που ηττήθηκε στην Ιτέα από τον τοπικό Αστέρα, ενώ ο Όμηρος έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό. Πλέον τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Ιτέας με τον Όμηρο Νεοχωρίου και την Αναγέννηση Άρτας με τον Αχέρων Καναλακίου θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του Ομίλου και θα κρίνουν αν η πρωταθλήτρια της ΕΠΣΝΑ θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο.
Στο σημερινό παιχνίδι στη μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ. Ήταν το 9ο λεπτό όταν ο Λουκούμης με πλασέ νίκησε το Λιαπίκο και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Καναλακίου. Στο 52΄ ο τερματοφύλακας Καραπιπέρης έδιωξε την κεφαλιά του Καλύβα και στο 55΄ μετά από κόρνερ του Αποστολίδη η κεφαλιά του Καλύβα και πάλι πέρασε άουτ. Στο 57΄ ξανά ο Καλύβας απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως το σουτ που έπιασε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραπιπέρη. Στο 64΄ ο Λιαπίκος έδιωξε δύσκολα το απευθείας φάουλ του Παλάντζα και στο 69΄ ο Όμηρος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σεραφίγγος βγήκε μόνος του απέναντι στον Καραπιπέρη, όμως ο τερματοφύλακας του Καναλακίου έδιωξε με τα πόδια το σουτ του επιθετικού της ομάδας του Νεοχωρίου. Στο 75΄ ο Λιαπίκος έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Παπαδόπουλου Δ. και δύο λεπτά αργότερα ο Λουκούμης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα ο Λουκούμης έβγαλε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος Δ. έκανε το πλασέ και ο Λιαπίκος έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Βέκιος):
Καραπιπέρης, Σκαμνέλος, Μυρτάι, Παπαδόπουλος Γ., Κολιός, Λουκούμης (90΄ Στάϊκος), Τσουγκάρης, Κώστας, Παπαδόπουλος Δ. (89΄ Ευθυμίου), Τζίμας Θ. (82΄ Μουζάκης),Τζίμας Χ.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου):
Λιαπίκος, Τσιφοπανόπουλος, Κάκος, Αλεξόπουλος, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (65΄ Κούσουλας), Σεραφίγγος, Αποστολίδης, Γούργαρης (73΄ Φράγκος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.