Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2014

Χάντμπολ ανδρών: Νίκη παραμονής για Παναιτωλικό

Την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά το ανδρικό τμήμα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού μετά την επιβλητική νίκη που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Α.Ο.Α. Καστοριάς με σκορ 26-18, στο κρίσιμο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.
Η ομάδα του Παναιτωλικού ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση που έγινε μπροστά σε 200 και πλέον ένθερμους φιλάθλους της και παίζοντας πολύ δυνατή άμυνα προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με 5-0. Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης οι διαιτητές του αγώνα απέβαλαν ορθώς τον παίκτη της ομάδας της Καστοριάς Taneski Naum, με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι χτύπησε εσκεμμένα με αγκωνιά στο πρόσωπο παίκτη του Παναιτωλικού. Οι παίκτες των γηπεδούχων συνέχισαν την πολύ καλή άμυνα, κλέβοντας μπάλες και σκοράροντας στον αιφνιδιασμό διατηρώντας έτσι τη διαφορά των πέντε τερμάτων μέχρι το 15ο λεπτό με σκορ 8-3. Στο σημείο αυτό η ομάδα της Καστοριάς ανέβασε την απόδοσή της και μείωσε το σκορ σε 8-6 στο 20ο λεπτό και 10-8 στο 25ο. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Παναιτωλικού να προηγείται με 12-9.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναγιώτη Συράκου έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν την νίκη που ισοδυναμούσε με παραμονή και παίζοντας ψυχωμένα σε άμυνα και επίθεση ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 18-13 στο 45’ και σε 21-13 στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 55ο λεπτό η διαφορά των γκολ έφτασε στο μέγιστο επίπεδό της με το σκορ στο 24-13. Στο σημείο αυτό ο κύριος Συράκος έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους νέους και ελπιδοφόρους παίκτες της ομάδας δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν και να πάρουν και αυτοί το χειροκρότημα της κερκίδας. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας να πανηγυρίζουν στο κέντρο του γηπέδου για την μεγάλη αυτή νίκη.
Επόμενη και τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς την Τετάρτη και ώρα 17:30 στο νησί της Κέρκυρας με αντίπαλο τον τοπικό Φαίακα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.: Ράικος Σπ. (Τ/Φ)-Μπαζούλας (Τ/Φ)-Σπυρόπουλος (Τ/Φ)-Πυρπηρής (1)-Ξύστρας-Δήμος (1)-Σωτηρόπουλος-Λιόκαυτος (1)-Γεωργομήτρος-Νταούρος-Γουργολίτσας (2)-Γιαννιώτης (6)-Παπανίκος (4)-Ράικος Κων. (3)-Φωτόπουλος (2)-Γεωργίου (6).

Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Φυλακτός- Χατζηλεοντιάδης (2)-Σαλαγιάννης-Μπουζόπουλος-Παπακώστας (1)-Μέλιος (4)-Δόκαλος (1)-Τάσιος-Σουκαλόπουλος (5)-Taneski-Μαυρόπουλος (4)-Μαλεγκάνος (1)-Τοκατλίδης.
« PREV
NEXT »