Τελευταια Νεα

29 Απρ 2014

Διονύσης Βισβίκης: Πίστη για παραμονή στην κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/4 σε αίθουσα της πρώην νομαρχίας στο Μεσολόγγι η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της Διοικήσεις και φιλάθλων της ΑΕΜ.
Η συνάντηση αυτή έγινε με σκοπό ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα από την αρχή της φετινής χρονιάς, αλλά και το μέλλον και τις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος προς τον κόσμο (δεν ξεπερνούσαν τα 15 άτομα ) αναφέρθηκε στην απουσία του Δ.Σ της ομάδας για ακόμα μια φορά, με τον μόνο δικαιολογημένο να είναι ο αντιπρόεδρος της ομάδα κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον πρόεδρο να κάνει ειδική μνεία και να τον ευχαριστεί για την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και την πολύτιμη βοήθεια του.
«Ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς μια προσπάθεια ώστε η ομάδα να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία ξέροντας ότι βάση της αναδιάρθρωσης τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, δυστυχώς το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που όλοι θα περιμέναμε ,σίγουρα έγιναν λάθη, το Δεκέμβριο πήραμε την απόφαση τα 2-3 άτομα που είχαμε μείνει από τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου να ενισχύσουμε την ομάδα, ώστε να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια.
Από 10 βαθμούς που είχαμε πριν τις γιορτές φτάσαμε σήμερα να έχουμε 36 βαθμούς τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος κάνοντας στην ουσία πρωταθλητισμό,  μέχρι σήμερα έχουμε διαθέσει για την φετινή χρονιά 150 χιλιάδες ευρώ περίπου, και ξαναλεω ότι αλλά αυτά με 2-3 άτομα που έχουμε απομείνει καθώς γίναμε για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές .
Με την υπάρχουσα κατάσταση σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον τελευταίο μήνα του πρωταθλήματος, εδώ θέλω να καλωσορίσω και να ευχαριστήσω τα δυο νέα μέλη του Δ.Σ της ομάδας Αντώνη Παππά και Γιάννη Μιχαλόπουλο που σε μια δύσκολη εποχή και κομβικής σημασίας περίοδο θέλησαν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται.
Επιπροσθέτως θέλω να ευχαριστήσω και το Δήμο Μεσολογγίου που είναι δίπλα μας όπως έχει υποσχεθεί από την αρχή της περιόδου, μπορεί λογω της γενικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί να μην μπορεί όπως είναι φυσιολογικό να βοηθήσει όσο θέλει, αλλά μας άνοιξε πόρτες ώστε να έρθουν έσοδα στον σύλλογο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα καλά αλλά και στα κακά, είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία.»
Το λόγο σε εκείνο το σημείο πήρε ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κοταντάκης.
«Όπως γνωρίζεται όλοι οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, όπως επίσης τα οικονομικά του δήμου, παρ όλα αυτά με προσπάθεια απ όλους τους αιρετούς καταφέρνουμε και είμαστε δίπλα στην ΑΕΜ όσο μπορούμε.
Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και πρέπει να του φερόμαστε όπως του αρμόζει, αφού ευχηθούμε η φετινή χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο (παραμονή της ομάδας στην Γ Εθνική) πρέπει από την επόμενη μέρα να κάτσουμε όλοι μαζί και να δούμε πως μπορεί η ομάδα να εξασφαλίσει μόνιμους πόρους ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει και στο μέλλον χωρίς προβλήματα.»
Κλείνοντας η συνάντηση αυτή, και ενώ πήρε το λόγο και ο κόσμος, αποφασίστηκε και δημιουργήθηκε μια επιτροπή από ανθρώπους που θα προσπαθήσει να ενεργοποίηση έστω και την ύστατη στιγμή ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα σε αυτή την κομβικής σημασίας εποχή για τον σύλλογο.
Μιχάλης Δημητρίου
http://www.aitosports.gr/
« PREV
NEXT »