Τελευταια Νεα

29 Απρ 2014

Στην Α2 η Γ.Ε.Μεσολογγίου

Τα λόγια είναι περιττά, τεραστία νίκη για τους παίκτες της ΓΕ Μεσολογγίου μπροστά σε 800 και πλέων άτομα που κατέκλισαν το ΔΑΚ Μεσολογγίου και πανηγύρισαν την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η νίκη ήρθε στο τάι μπρέικ με 15-11 και ενώ οι γηπεδούχοι βρεθήκαν 2 φόρες πίσω στα σετ..
Παιχνίδι για γερά νεύρα, με απίστευτο ρυθμό, ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες που την πρώτη τους χρονιά στα παρκέ κατάφεραν να αποσπάσουν τα κολακευτικά λόγια όλων..
Μουδιασμένα και με πολύ άγχος μπήκαν στο πρώτο σετ οι παίκτες της ΓΕΜ, παρ όλα αυτά κατάφεραν να το ισορροπήσουν στο τέλος, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην υποδοχή θα φέρει την το χαμένο σετ με 26-28 (0-1 σετ).
Στο δεύτερο σετ το σετ θα πάει πόντο πόντο με τους γηπεδούχους στα κρίσιμα σημεία να έχουν πιο καθαρό μυαλό και να το κατακτούν με 25-23 (1-1 σετ).
Η κακή υποδοχή και τα χαμένα σέρβις σε κρίσιμα σημεία θα είναι αυτά που θα φέρουν το σετ στου φιλοξενούμενους στο τρίτο σετ με 22-25 και (1-2).
Με απίστευτα ψυχικά αποθέματα, με την ώθηση του συγκλονιστικού φίλαθλου κοινού, οι γηπεδούχοι θα πάρουν το τέταρτο σετ με 25-19 και θα οδηγήσουν το παιχνίδι στην διαδικασία του τάι μπρέικ (2-2).
Παιχνίδι ανώτερης κατηγορία στο τάι μπρέικ, με την δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι το 9-9, εκεί θα μιλήσει η κάρδια του γηπεδούχου που με έβδομο παίκτη τον κόσμο θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων με 15-11 και (3-2).
Τα σετ: 26-28, 25-23, 22-25, 25-19, 15-11.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Μπαλτζώη και Φλούδα
Γ.Ε.Μεσολογγίου (Μανθάτης): Σπανός, Κοντογιάννης, Υφαντής, Πλαστήρας, Γιωτάκης, Ζίου, Γεωργακόπουλος, Αναγνωστόπουλος Ι, Αναγνωστόπουλος Δ, Σφυρής (Λ)., Σαρτζής, Κασκαρίκας.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Πορτοβάρας, Σταμούλης): Τασηνίκος, Χαττάρι, Λιανός (Λ)., Κουτσούπας (Λ)., Πλακιάς, Αθανασίου, Κομζιάς, Μπίκας, Κωστανίκος, Τσήνα, Παυλάκης, Δασκάλου.
Μιχάλης Δημητρίου
http://www.aitosports.gr/
« PREV
NEXT »