Τελευταια Νεα

10 Φεβ 2014

Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η ΑΕΜ

Η ΑΕΜ συνέχισε την ανοδική της πορεία κερδίζοντας τον Παναρκαδικό στο Μεσολόγγι με 3-1 κάνοντας σημαντικό βήμα προς το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Οι "κανονιέρηδες προηγήθηκαν μόλις στο 3' όταν ο Καβαλλάρης βρήκε με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Μιχαλόπουλο που πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0.Στο 7' ο Σαραντόπουλος έκανε το σουτ με τον Μανέλη να αποκρούει σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 14' όταν το σουτ του Σταθουλόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Ζέρβας. Στο 16' κεφαλιά του μεταξούλη σε σέντρα του Σαραντόπουλου πέρασε άουτ και στο 26' σε λάθος της άμυνας της ΑΕΜ ο Καδάς έκανε το σουτ με τον Ζέρνα να αποκρούει σε κόρνερ και να κρατάει το μηδέν. Το 2-0 έγινε στο 42' όταν ο Καβαλλάρης με κεφαλιά σε σέντρα φάουλ του Σαραντόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με την έναρξη της επανάληψης και στο 53' η ΑΕΜ έχασε μεηγάλη ευκαιρία να κάνει τρί τα τέρματά της όταν σουτ Σαραντόπουλου από κοντά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναρκαδικός μείωσε σε 2-1 όταν ο Σαλαπάτας πλάσαρε εύστοχα τον Ζέρβα. Η ΑΕΜ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μεταξούλη να επιχειρεί σουτ άουτ στο 72' και στο 90' να κάνει το τελικό 3-1 όταν ο Μιχαλόπουλος από πλάγια έκανε τη σέντρα και ο Τσιούνης πλάσαρε εύστοχα.
Α.Ε.Μεσολογγίου: Ζέρβας, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης (90΄Ζέρβας Ν.), Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Αρώνης, Τσιούνης, Σαραντόπουλος (60΄Μπούρος),Μεταξούλης (77΄Ζαχαράκης)
Παναρκαδικός: Μανέλης, Πετρόπουλος Ειρ., Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής (85΄Λαγός), Αρδάμης, Σταθουλόπουλος (46΄Πετρόπουλος Ευγ.), Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κυριακόπουλος Ι.(46΄Νάνος)









« PREV
NEXT »