Τελευταια Νεα

15 Φεβ 2014

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες η Δόξα...4-1 τον Ηρακλή

Σπουδαία νίκη, ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας σημείωσε η Δόξα Καινουρίου που κέρδισε τον Ηρακλή Αστακού με 4-1 σε ένα γήπεδο ΝΤΡΟΠΗ καθώς ο ανακαινισμένος αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Η Δόξα από την αρχή του παιχνιδιού είχε τα ηνία του αγώνα αλλά ο Ηρακλής ήταν ποιό επικίνδυνος καθώς αμυνόταν σωστά και έβγαινε στις αντεπιθέσεις με τον ταχύτατο Κοτρότσο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι καθώς στο 6' σε σουτ του Κοτρότσου η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κλιάφα περνώντας ελάχιστα άουτ και στο 13΄ ο Κλιάφας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βότση. Στο 20' ο Κοτρότσος μπήκε από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Παναγιωτόπουλο να κάνει  τακλιν και τον Κοτρότσο να πέφτει στο έδαφος και να ζητάει πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε. Στο 22' Η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε αντροπή του Αντ.Ταμπάκη από τον Λιβάνη Π.. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κόκκαλης με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Κουντούρη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν.  
Στο 29' ο Ηρακλής πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Γ.Κοτρότσος ξέφυγε από τους αντιπάλους του έξω από την περιοχή, βρήκε χώρο, έκανε το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Κλιάφα. Οι φιλοξενούμενοι στο 33' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους όταν πάσα του Κούκιου βρήκε μέσα στην περιοχή τον αμαρκάριστο Μπεκατόρο με το πλασέ του τελευταίου να αποκρούει ο Κλιάφας με τα πόδια. 
O προπονητής των γηπεδούχων βλέποντας τα προβλήματα στην άμυνά της ομάδας του στις αντεπιθέσεις του Αστακού έβγαλε τον Αντ.Ταμπάκη στο 40' (που σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητικός, αν και στον παίκτη δεν άρεσε η αλλαγή) και πέρασε στη θέση του τον στόπερ Γκορόγια. Από εκείνο το σημείο και μετά η άμυνα των γηπεδούχων ανέβασε την απόδοσή της. 
Η Δόξα έφερε το ματς στο 51'  στα ίσα με εκπληκτική κεφαλιά του Κωνσταντίνου σε σέντρα του Παναγιωτόπουλου και στο 60' έκανε το 2-0 όταν σε σέντρα του Καμζέλη ο Κουτσολάμπρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Ο Κοτρότσος στο 64' είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που επιχείρησε αφύλακτος μέσα στην μεγάλη περιοχή κατέληξε ψηλά άουτ. Το -1 έγινε στο 69' όταν ο Κωνσταντίνου έκανε από αριστερά τησέντρα και ο Τζωρτζόπουλος Σωκράτης με ένα γυριστό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουντούρη. Στο 83' κάθετη πάσα του Ζορμπά απέκρουσε εκπληκτικά ο Κλιάφας. Το τελικό 4-1 έγινε στο 88' όταν ο Καμζέλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουντούρη η μπάλα είχε πορεία να βγει άουτ, κόλλησε και ο καμζέλης την πρόλαβε, γύρισε και πλάσαρε εύστοχα.

Δόξα Καινουρίου: Κλιάφας, Μπουρλιάσκος, Κωνσταντίνου (88' Σοροβός), Ταμπάκης Κ., Παναγιωτόπουλος, Κόκκαλης, Κουτσολάμπρος (70' Γκρίζης), Ταμπάκης Αντ. (40' Γκορόγιας), Καμζέλης Δ., Τζωρτζόπουλος Σ.
Ηρακλής Αστακού: Κουντούρης Ν., Κοτσίνης, Λιβάνης, Παπαζήσης, Βότσης, Λιβάνης Β., Χάνδρας Ι. (68' Χάνδρας Δ.), Αργύρης (81' Τριάντης), Κούκιος (58' Ζορμπάς), Κοτρότσος, Μπεκατόρος


« PREV
NEXT »