Τελευταια Νεα

10 Ιαν 2014

Δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο η Δόξα

Την απόφαση να μεταθέσει τον ετήσιο χορό της και τα χρήματα που χρειάζονταν για τη διοργάνωση να διατεθούν σε τρόφιμα και ρουχισμό που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου έλαβε η διοίκηση της Δόξας Καινουρίου.
Η διοίκηση του Συλλόγου πήρε την απόφαση αυτή αναλογιζόμενη τις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που υπάρχουν και καλεί όσους συμπολίτες επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Η παράδοση του ρουχισμού και των τροφίμων θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, η προσφορά σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη, οφείλει να αποτελεί έναν από τους βασικούς σκοπούς όλων μας. Βάσει αυτού του πνεύματος, σύσσωμο το Δ.Σ του Π.Α.Ο.Κ ΔΟΞΑ αποφάσισε να μεταθέσει το θεσμό του Ετήσιου Χορού και να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για την διοργάνωση του, σε τρόφιμα και ρουχισμό που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Η παράδοση θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014. Καλούμε όλους, όσοι θέλουν να συνδράμουν είτε με ρουχισμό είτε με φαγώσιμα, να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:
Κορδάτος Νικόλαος 6942779557 Ποντίκας Γεώργιος 6974873158 Εκ του Δ.Σ
« PREV
NEXT »