Τελευταια Νεα

24 Δεκ 2013

Ανακοίνωση του προπονητή Μιχάλη Ζαραβίνα

Με ανακοίνωσή του ο προπονητής Μιχάλης Ζαραβίνας ξεκαθαρίζει πως ήταν απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του στην ανδρική ομάδα του Παναιτωλικού και δεν ήταν κοινή απόφαση με τη Διοίκηση της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρει τα όσα πέτυχε με το Σύλλογο την τελευταία τριετία και ευχήθηκε καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Ζαραβίνα:

Για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, για την αποφυγή παρεξηγήσεων και για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας κάνω ξεκάθαρα γνωστό ότι στις 9 Δεκεμβρίου 2013 υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Προπονητή Χειροσφαίρισης Ανδρών του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός, η οποία και έγινε δεκτή στις 11 Δεκεμβρίου 2013 από το Δ.Σ. του Συλλόγου. Δεν υπήρξε δηλαδή κοινή απόφαση και συμφωνία για το τέλος της συνεργασίας μας αλλά δική μου παραίτηση.
Έπειτα από 3 συνεχή χρόνια, με πολύ προσπάθεια και δουλειά, οργανώθηκαν από την αρχή τα τμήματα Χειροσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, ήρθαν ξανά πίσω αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι είχαν διωχθεί από την ομάδα, νέοι αθλητές μπήκαν στο άθλημα, κερδίσαμε και ανεβήκαμε κατηγορίες. Καταφέραμε αυτό που εκείνη τη στιγμή φαίνονταν αδύνατο. Να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να εμπνεύσουμε τους ερασιτέχνες αθλητές μας να προσπαθήσουν για την πρόοδο του Συλλόγου χωρίς ανταμοιβή, παρά μόνο για την ηθική ικανοποίηση, την κοινωνική αναγνώριση και από αγνή διάθεση για προσφορά στον αθλητισμό του τόπου τους.
Όλα αυτά όταν κανείς άλλος προπονητής ή παράγοντας δεν δέχονταν να αναλάβει τα τμήματα Χειροσφαίρισης του Συλλόγου και αντίθετα με τις δυσοίωνες προβλέψεις και εισηγήσεις για διάλυση των τμημάτων Χειροσφαίρισης.
Όλα αυτά μόνο με Αγρινιώτες  αθλητές και αθλήτριες, με το μικρότερο δυνατό κόστος για το Σύλλογο, χωρίς οικονομικές υπερβάσεις και την συσσώρευση νέων χρεών για το Σύλλογο.
Καλή δύναμη για τη συνέχεια.
 

ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
« PREV
NEXT »