Τελευταια Νεα

10 Νοε 2013

Νίκη με Μπικέι για τον Παναιτωλικό

Με τέρματα του Αντρέ Μπικέι ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2 - 1 το Λεβαδειακό και πέτυχε την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάκη Χάβου δέχτηκε το πρώτο γκολ στο γήπεδο του στο φετινό πρωτάθλημα από το Θανάση Μουλόπουλο. Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, ενώ ο Σταύρος Μάνταλος απέβαλλε το Μάκη Χάβο και τον Παράσχο Ζουμπούλη από τον πάγκο του Παναιτωλικού.
Στο 2ο λεπτό ο Παναιτωλικός έχασε την πρώτη ευκαιρία στο αγώνα με φάουλ του Γκάλο που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 13΄ ο Μπακάκης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και  ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 17΄ όταν ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπικέι με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρζιρόβσκι. Στο 24΄ το μακρινό σουτ του Σίλβα Τζούνιορ έφυγε ψηλά άουτ και την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Κονέ στο 27΄. Στο 32΄ μετά από σέντρα του Γκάλο το πλασέ του Καμαρά πέρασε άουτ και στο 40΄ μετά από σέντρα του Βραζιλιάνου ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Πρζιρόβσκι. Στο 43΄ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε όταν ο Μουλόπουλος με σέντρα - σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρακάλι, για το 1 - 1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται ο Παναιτωλικός στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο 49΄ ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ μετά από φάουλ του Θεοδωρίδη και κεφαλιά του Μπικέι στην αριστερή γωνία της εστίας του Πρζιρόβσκι. Στο 52΄ ο Μάρτινς έπιασε το ανάποδο ψαλίδι και ο Μπρακάλι έδιωξε τη μπάλα. Στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κονέ για μαρκάρισμα πάνω στο Μπόγιοβιτς. Στο 71΄ μετά από σέντρα του Γοδόι ο Μπόγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά όμως ο Πρζιρόβσκι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 75΄ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Σίλβα Τζούνιορ και στο 84΄ το σουτ του Μιχάλη Μπακάκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μελισσάς (46΄ Γκόλιας), Μπακάκης, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Θεοδωρίδης (83΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Γκάλο, Καμαρά (68΄ Μπελόν), Μπόγιοβιτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Μάρτινς, Μάντζιος (77΄ Βασιλείου), Σκέμπης, Μάγκας (59΄ Πετράτσι), Ιωαννίδης (72΄ Γιάντσης), Κονέ, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Κάντζι.
« PREV
NEXT »