Τελευταια Νεα

30 Νοε 2013

Ανεβαίνει ο Απόλλων Δοκιμίου...3-2 τον Προμηθέα

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου που κέρδισε στο γήπεδό του τον Προμηθέα Γαβρολίμνης με 3 - 2. Ο Προμηθέας του εορτάζοντα Ανδρέα Καλαβριζιώτη παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως με ένα βαθμό λιγότερο από τον Κεραυνό Γαβαλούς, ενώ η ομάδα του Θεόδωρου Λαυράνου βρίσκεται στην ένατη θέση με 15 βαθμούς.
Στην προθέρμανση ο τερματοφύλακας Ξηρός ένιωσε ενοχλήσεις όμως ξεκίνησε κανονικά τον αγώνα. Ο Προμηθέας "πλήρωσε" το γεγονός αυτό καθώς ο Ξηρός αντιμετώπιζε πρόβλημα και δέχτηκε δύο τέρματα από το Νίκο Νταλαπέρα στο 9ο λεπτό και από γυριστή κεφαλιά του Ζαχαράκη μετά από φάουλ του Φώτη Κορομηλά στο 12ο λεπτό. Στο 18΄ ο Προμηθέας έκανε διπλή αλλαγή με τον Κατσίνα να περνά στη θέση του νεαρού Ξηρού και το νεαρό Παγανιά να περνά στη θέση του Δανιά. Η ομάδα της Γαβρολίμνης ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 42΄ με σουτ του Γεωργίου μετά από πάσα του Μπίμπα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμα πιο βαρύς λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης και οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστιές δεν ήταν πολλές. Στο 82΄ ο Πιστιόλης βγήκε απέναντι στο Διαμαντή πλάσαρε σωστά, όμως η μπάλα κόλλησε λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Στην επόμενη φάση ο Χρήστος Κορομηλάς με ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Κατσίνα και με πλασέ έκανε το 3 - 1. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από σουτ του Καλαβρουζιώτη η μπάλα κόλλησε και ο Πιστιόλης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3 - 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Διαμαντής, Τσακανίκας Ι., Κρανιάς, Γαρούφης, Αλπέντζος, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Χ. (93΄ Τσακανίκας Ν.), Κορομηλάς Φ. (91΄ Σαΐτας), Αρκουμάνης (86΄ Νταλαπέρας Η.), Ζαχαράκης, Νταλαπέρας Ν.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης):
Ξηρός (18΄ Κατσίνας), Μπαλαμπάνης, Μπίμπας Π., Μπίμπας Α., Τριώτης, Καλαβρουζιώτης, Δανιάς (18΄ Παγανιάς), Δαδάνης, Καραγιάννης (62΄ Καλαβριζιώτης), Γεωργίου, Πιστιόλης. 
















« PREV
NEXT »