Τελευταια Νεα

10 Οκτ 2013

Pre Game 3ος όμιλος Β' ΕΠΣΝΑ - 3η αγωνιστική


Pre Game 3ου ομίλου Β' ΕΠΣΝΑ
3η αγωνιστική

Ανανεώνετε διαρκώς...

Την πρώτη νίκη του πρωταθλήματος πραγματοποίησε η φιλόδοξη φέτος Φλόγα Παλαιομάνινας. Η ομάδα κατάφερε και κέρδισε εύκολα τον ΑΟ Κανδήλας με σκορ 5-0. Ο Ανδρέας Κονδύλης υπολογίζει στον αμυντικό Πάνο Μπλέτσα. Αμφίβολος ο Πάνος Καρύμπας. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Σωτήρης Κόκκαλης.


Δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα του Πανοχθιακού.


Πλήρης θα παραταχθεί το συγκρότημα του Κώστα Λιανού. Η ομάδα αντιμετωπίζει τον Ιδομενέα Εμπεσσού και θα προσπαθήσει να κάνει το 3 στα 3. Αμφίβολος ο Καβαλάρης που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Επιστρέφει ο Νταλταγιάννης.


Πλήρης ο Άρης Λεπενούς στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Δεν υπάρχουν απουσίες..Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δώσουν κανονικά το παρόν στο ματς του Σαββάτου όπου είναι καθοριστικό για την συνέχεια καθώς μέσα απ'αυτό θα βγουν συμπεράσματα για τον αν η Μεδεών μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να πλησιάσει τους "πρώτους".Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου.Όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην εντεκάδα ωστόσο θα υπάρξει μια διαφοροποίηση στο σύστημα (4-2-3-1). Οι έντεκα που πρόκειται να ξεκινήσουν είναι οι εξής: Μπουμπούλης κάτω από τα δολάρια.Το κέντρο της αμυνας θα απαρτίζεται από τους Μαυρομμάτη και Μούχα.Αριστερά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Νεοφώτιστος Γ. και δεξιά ο Μαλακάσας.Δύο θα είναι τα αμυντικά χαφ,με τους Νεοφώτιστο Σ. και Μπρακάϊ να έχουν αυτό το ρόλο.Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Σεραφής σε ελεύθερο ρόλο. Ενώ η τριπλέτα της επίθεσης συμπληρώνεται από τους Τζαβίδη ο οποίος θα είναι στην κορυφή και τους Ζωγάκη και Γουρούνα που θα κινούνται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.


Απαντες παρόντες στο συγκρότημα του Αετού καθ΄'ως δεν υπάρχουν απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς. Το συγκρότημα του Αετού θέλει τη νίκη απέναντι στον Ακαρνανικό Θυρίου μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικ΄'ης από τον Αμφίλοχο.

Τιμωρημένος ο έμπειρος τερματοφύλακας Μίλτος Οικονόμου. Επιστρέφει ο μέσος Μανώλης ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Τριφέρης που ταλαιπωρείται από ίωση.


Επιστρέφει ο τιμωρημένος Θωμάς Τσιλίκης.
« PREV
NEXT »