Τελευταια Νεα

5 Οκτ 2013

Και το τραίνο..ξεκίνησε

Τους πρώτους της τρείς βαθμούς για το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πήρε σήμερα η Ακαδημία Ευηνοχωρίου, επικρατώντας εύκολα με 6-0 της αντίστοιχης του Αράκυνθου Ματαράγκας. 


Το συγκρότημα του Κώστα Ξηρού μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της. Πάλι πολλές οι απουσίες για τους γηπεδούχος ( Μπαλαούρας, Παπουτσόπουλος, Παναγιωτόπουλος Σπ., Σούφρας, Δάλλας, Μπαρμπαρούσης ), ο τελευταίος θα λείψει μέχρι τον Απρίλιο και ολόψυχα όλοι στην ομάδα του εύχονται να επανέλθει γερός και δυνατός όπως τον ξέρουμε…

  • ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ:
    5΄, ΓΚΟΛ! Σε καθαρή ανατροπή του Τσαλίκη εντός της περιοχής και πλάγια αριστερά, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παναγιωτόπουλος Χρ., σημαδεύοντας σωστά το αριστερό γάμμα της εστίας του Τασόπουλου. 7΄, Κόρνερ για την Ακαδημία, από κοντά ο Παναγιωτόπουλος Χρ. κάνει τη προβολή αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ. 9΄, Σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτόπουλου Χρ., ο αδερφός του Αλέξανδρος, κάνει τη προβολή αλλά και πάλι η μπάλα περνάει σύριζα άουτ. 12΄, Πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Κάλτση να εκτελεί το φάουλ και τον Μπράτσικα να μπλοκάρει σταθερά. 13΄, Δοκάρι για την Ακαδημία, όταν σε φάουλ που κέρδισε ο Πατούλιας έξω από την περιοχή, ο Παναγιωτόπουλος Χρ. σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τασόπουλου. 17΄, Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Αράκυνθο, ο διαιτητής έδωσε ΄΄αυστηρό΄΄ πέναλντι, το οποίο χρέωσε στον Παναγιωτόπουλου Χρ., ο Κατσούλας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Μπράτσικας απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ!!! 21΄, Μεγάλη ευκαιρία και πάλι χαμένη με τον Παναγιωτόπουλο Αλέξανδρο που δε μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. 22΄, Σουτ άουτ από τον Μαντέλο. 29΄, ΓΚΟΛ! Ο νεοαποκτηθείς Μαντέλος περνάει καταπληκτική μπαλιά πάρε-βάλε στον Ρισβά, αυτός περνάει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κάνει το 2-0!!! 32΄, Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Κορομπύλης περνάει στον Ευαγγελόπουλο, αυτός σουτάρει, αλλά πάλι ο Μπράτσικας απεκρουεί στη δεξιά του γωνία! 33΄, ΓΚΟΛ! Λάθος του τερματοφύλακα Τασόπουλου, ο οποίος δε μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα, επωφελείται ο Τσαλίκης και σε κενή εστία γράφει το 3-0!!! 45΄, ΓΚΟΛ! Σε κόρνερ του Τσαλίκη, ο Πατούλιας πιάνει τη κεφαλιά ο Τασόπουλος αποκρούει και στην επαναφορά ο Παναγιωτόπουλος Χρ. κάνει 2 τα ΄΄προσωπικά΄΄ τέρματα του και διαμορφώνει το 4-0!!! 49΄, Καλή φάση για τον Αράκυνθο, ο Κορομπύλης περνάει στον Χήρα, ο τελευταίος σουτάρει αλλά και πάλι ο Μπράτσικας αποκρούει σωτήρια. 51΄, Ο Κορομπύλης σουτάρει, ο Μπράτσικας πέφτει στη δεξιά του γωνία και διώχνει. 56΄, ΓΚΟΛ! Πολύ όμορφη μπαλιά του Τσαλίκη στον Πατούλια, αυτός στην προσπάθειά του να περάσει τον τερματοφύλακα, ανατρέπεται, η μπάλα φτάνει στον Ρισβά, ο οποίος σε κενή εστία τη βάζει στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 5-0!!!

    62΄, Πολύ καλό σουτ άουτ από τον Πατούλια. 63΄, ΓΚΟΛ! Κόρνερ από δεξιά με τον Τσαλίκη, ο Μακρής πηδάει πιο ψηλά από όλους και με ωραία κεφαλιά δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Τασόπουλο. 65΄, Καλό σουτ άουτ από τον Καλύβα. 67΄, Ο Κάλτσης εκτελεί φάουλ, η μπάλα καταλήγει άουτ. 72΄, Μεγάλη ευκαιρία για τον Αράκυνθο, ο Ζουμάς κάνει λάθος, ο Χήρας γίνεται κάτοχος της μπάλας αλλά σουτάρει από πολύ καλή θέση άουτ. 83΄, Πολύ ωραία συνολική ενέργεια για την Ακαδημία, εκπληκτική μπαλιά από τον Παναγιωτόπουλο Χρ. στον Τσαλίκη, αυτός μπαίνει από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή ΄΄σπάει΄΄ την μπάλα στον Ρισβά ο οποίος σουτάρει δυνατά από πολύ ευνοϊκή θέση αλλά ο Τασόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά.
    Δεν υστέρησε κανείς από την ομάδα του Ευηνοχωρίου, πολύ καλοί οι Μπράτσικας, Μακρής, Παναγιωτόπουλος Χρ., Τσαλίκης και Ρισβάς. Για την νεανική ομάδα του Αράκυνθου, καλά στοιχεία έδειξαν οι νεαροί Ευαγγελόπουλος Χ. και Χήρας Δ. καθώς επίσης και ο Κορομπύλης που μπήκε αλλαγή.
    ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ : ( Ξηρός Κ.) Μπράτσικας Δ., Μακρής Κ., Ζουμάς Α., Πασπαλιάρης Δ., Μαντέλος Χ. ( 46΄ Τριώτης Β.), Παναγιωτόπουλος Α. ( 64΄ Μαγδαλινός Α.), Τσαλίκης Α., Παναγιωτόπουλος Χρ., Ρισβάς Ν., Πατούλιας Μ., Μπομποτάς Μ. ( 75΄ Φούντας Δ.)
    ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ : (Κατσαντώνης Δ.) Τασόπουλος Σ., Παπασπύρου Χ., Ζαφείρης Σ. ( 46΄ Κουμπής Χ.), Σιαλεύρης Θ., Κάλτσης Β., Κατσούλας Ε. ( 46΄ Γούμενος Κ.), Καλύβας Η., Ευαγγελόπουλος Χ., Χήρας Δ., Τσοπλάκος Π., Τσάγκαλος Α. ( 20΄ Κορομπύλης Π.)
     

    Παλαιολόγος Γεώργιος -Ιωσήφ
« PREV
NEXT »