Τελευταια Νεα

23 Οκτ 2013

Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ τη φραστική επίθεση παράγοντα του Παναιτωλικού εναντίον δημοσιογράφου

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταδικάζει τη φραστική επίθεση του μέλους της Διοίκησης του Παναιτωλικού Γιάννη Λίτσα εναντίον του συντάκτη της εφημερίδας «Goal News» Άκη Τριανταφύλλου. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται το συμβάν που έγινε έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης και οι άνθρωποι του ΠΣΑΤ αναμένουν την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη συμπεριφορά του μέλους του διοικητικού συμβουλίου  της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιάννη Λίτσα, σε βάρος του συντάκτη της εφημερίδας «Goal News» Ακη Τριανταφύλλου. Ο κ. Λίτσας εξαπέλυσε πρωτοφανή φραστική επίθεση κατά του συναδέλφου, έξω από το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», πριν την έναρξη του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικού, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, στοχοποιώντας τον στους φιλάθλους της ομάδας του Αγρινίου που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, προσπάθησε να επιτεθεί στον συνάδελφο, ο οποίος γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας που έτυχε να βρίσκονται εκεί.
Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν τον Παναιτωλικό, που όπως έχει δείξει έως τώρα, είναι μια υγιής ΠΑΕ και αναμένουμε την καταδίκη τους".
« PREV
NEXT »