Τελευταια Νεα

28 Οκτ 2013

Με τέσσερις απουσίες στο Αγρίνιο

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ταξ;δευσε  η Καλλονή στο Αγρίνιο αφού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο με τρεις αγωνιστικές Περόνε, τον Γιώργο Μανούσο και τους τραυματίες Γκάσιτς και Γάλα.
Χωρίς τον τιμωρημένο με τρεις αγωνιστικές Περόνε, τον Γιώργο Μανούσο που περνάει την γνωστή περιπέτεια και τους τραυματίες Γκάσιτς (γόνατο) και Γάλα (διάστρεμμα στον αστράγαλο), αναχώρησε λίγο μετά το μεσημέρι σήμερα η αποστολή της Καλλονής μας για Αθήνα, ώστε να φτάσει από εκεί οδικώς στο Αγρίνιο. Αυτές είναι οι (σημαντικές) απουσίες θα έχει και πάλι η ομάδα της Λέσβου, στο αυριανό παιγνίδι του Αγρινίου απέναντι στον Παναιτωλικό, με το οποίο κλείνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Οι παίχτες της Καλλονής προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Μυτιλήνη και μετά ο Γιάννης Ματζουράκης επέλεξε τους εξής 19 για την αποστολή στο Αγρίνιο: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Χουανλού, Σιλιγαρδάκης, Λεοζίνιο, Καζάκης, Γ. Γκαρσία, Αγρίτης, Ντος Σάντος, Λίμα, Βλαστέλλης, Λαμπρόπουλος. 
"Πρέπει να διορθωθούμε όσο γίνεται πιο σύντομα. Αυτό ακριβώς ζήτησα και από τους ποδοσφαιριστές μου", δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Ματζουράκης.
http://www.gazzetta.gr
« PREV
NEXT »