Τελευταια Νεα

27 Οκτ 2013

Καθάρισε ο Καλαντζής για την Αναγέννηση



Με μεγάλο πρωταγωνιστεή τον Καλανζτή που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του η Αναγέννηση πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Ακαδημίας Μεσολογγίου με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ του Καλανζή.

Οι Ακαδημία θα αντιδράσει και θα καταφέρει με τον Κατσαρό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Το θερμο δεν θα έχει πει την τελευταία του λέξει, σουτ του Καλαντζή έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των γηπεδούχων, και 1-2 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι για 15 λεπτά συν τις πολλές καθυστερήσεις, θα αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο λόγο αφελείς θα μας επιτρέψετε να πούμε αποβολής του Χριστάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς την ώρα που γινόταν αλλαγή και ενώ δεν είχε βγει από τον αγωνιστικό χώρο θα βγάλει την μπλούζα του που θα του επιφέρει και την ανάλογη τιμωρία.



Ακαδημία Μεσολογγίου: Τσαπόκος, Δαλδαβάνης, Κωσταντινόπουλος, Κοντομήτσος, Ζηράι, Παλιούρας, Κατσαρός, Πλαστήρας, Τρικαλινός, Φούντας, Αθανασόπουλος.
Αναγέννηση Θέρμου: Αβραμίδης, Καλιακμάνης, Μπίςτας,Μπριανης,Ξανθόπουλος, Μήτσου, Μαραγιάννης Γ, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης, Χριστάκης, Καλαντζής.
« PREV
NEXT »