Τελευταια Νεα

21 Οκτ 2013

Η συνέντευξη Τύπου στο ΑΟ Αγρινίου - ΑΓΕ Ζακύνθου

Η παρουσία του προπονητή της Ζακύνθου Περικλή Ταυρόπουλου στην κατηγορία και στο Αγρίνιο για το ματς με τον Α.Ο.Α. επισημάνθηκε από το Γιάννη Διαμαντάκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Οι δύο προπονητές παραδέχτηκαν πως ήταν ντέρμπι το παιχνίδι και πως το τρίποντο του Λαμπρόπουλου λίγο πριν το τέλος ήταν αυτό που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το τελικό σκορ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
Ο Γιάννης Διαμαντάκος δήλωσε πως είναι τιμή να φιλοξενείται στο Αγρίνιο έστω και σαν αντίπαλος ο Περικλής Ταυρόπουλος. Τόνισε πως η ομάδα του δέχτηκες πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε η αμυντική λειτουργία, μπήκαν οι βολές, βγήκαν αιφνιδιασμοί και ο Λαμπρόπουλος έβαλε το μεγάλο σουτ. Είπε πως μέσα στο ρεπό θα δουλέψει αρκετά η ομάδα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ζακύνθου. Ανέφερε ακόμα πως οι δηλώσεις του Περικλή Ταυρόπουλου δείχνουν το εκτόπισμα του προπονητή της ΑΓΕΖ, ενώ τέλος είπε πως η έλλειψη μπακ - απ του Λαμπρόπουλου είναι θέμα που πρέπει να λυθεί.



O Περικλής Ταυρόπουλος δήλωσε πως έγινε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι ως το τέλος. Είπε πως η ομάδα του έχασε κάποιες σημαντικές φάσεις στο τέλος αναφέροντας αιφνιδιασμούς και βολές, όμως παραδέχτηκε πως αυτό δε μειώνει την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου, που κυνηγάει τα παιχνίδια ως το τέλος και μπορεί να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της ΑΓΕ Ζακύνθου ανέφερε πως ήρθε σαν τεχνικός διευθυντής, υπεύθυνος για τις Ακαδημίες και κατέληξε πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα, μετά από κακές εμφανίσεις σε τουρνουά. Δήλωσε πως είδε προσπάθεια μέχρι το τέλος από την ομάδα του λέγοντας πως είναι πιθανό να έχει κάνει και λάθη με παίκτες που θα μπορούσαν να ξεκουραστούν λίγο παραπάνω. Τόνισε ακόμα πως η ομάδα θα δέσει και θα γίνει πολύ δουλειά στην προπόνηση. Όσον αφορά το μαρκάρισμα στο Βασίλη Λαμπρόπουλο ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πίεσαν αρκετά τον πλέι μέικερ του Α.Ο.Α. που όμως στο τέλος έβαλε το μεγάλο σουτ.
« PREV
NEXT »