Τελευταια Νεα

7 Οκτ 2013

Συνέχισε με διπλό η Παντάνασσα

Μια μεγαλη νικη πετυχε η Παντανασσα στην εδρα της Γραμματικους με σκορ 0-4. 
Φωτό αρχείου
Μολις στο 5' ο Τζουλιανο με ενα καταπληκτικο βον πλανε εξω απ την μεγαλη εκανε το 0-1. Στο 7΄ ο Λαμπρου υστερα απο καθετη πασα του Σαιτα περασε τον αντιπαλο τερματοφυλακα με αποτελεσμα να τον ανατρεψει, ετσι ο Σαιτας με πεναλτυ εκανε το 0-2. Στο 15' και παλι ο Σαιτας εβγαλε ωραια ασιστ στον Λαμπρου ο οποιος πλασαρε ευστοχα τον Γεωργιου και εκανε το 0-3. Στο 25΄ ο Τζουλιανο αφου περασε τρεις παικτες σουταρε η μπαλα πηγε στο καθετο δοκαρι και στην επαναφορα εκανε το 0-4.
Καπου εκει το ματς τελιωσε με τον ρυθμο του παιχνιδιου να πεφτει .Στην επαναληψη ειχαμε τρεις κλασικες ευκαιριες και ενα δοκαρι για τους γηπεδουχους χωρις να μειωσουν το σκορ. 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ(46' ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ),ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ,ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗΣ,ΚΟΥΝΕΛΗΣ Α,(82' ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ)ΒΙΒΑΣ,ΠΕΤΤΑΣ,ΜΠΑΝΑΚΑΣ,ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ Δ.(68' ΚΟΥΝΕΛΗΣ Σ).

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : ΜΠΑΡΛΙΚΑΣ ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , ΓΑΛΛΙΑΣ  ,ΚΟΥΜΑΣΗΣ Δ, ΚΟΚΚΟΤΟΣ Θ, ΚΟΛΟΚΟΥΡΑΣ Χ (72' ΤΖΑΝΗΣ Κ) , ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ( 81' ΚΕΦΑΛΑΣ) ,ΡΕΝΑΤΟ, ΛΑΜΠΡΟΥ (λ.τ. 33' ΚΑΠΛΑΝΗΣ), ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ, ΣΑΙΤΑΣ.
« PREV
NEXT »