Τελευταια Νεα

21 Οκτ 2013

Θεοδωρίδης: «Μοιρασμένο παιχνίδι»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Νομίζω ότι ήταν μοιρασμένο τώρα έτσι που το βλέπουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων νομίζω ότι είχε πιο πολλή δύναμη στο παιχνίδι του, όχι ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο ή ότι κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, απλά έπαιξε πιο δυνατά και φάνηκε μία υπεροχή του. Στο δεύτερο νομίζω ότι όλη η ομάδα ανέβηκε, βάλαμε εμείς την μπάλα κάτω που όταν το κάνουμε αυτό δεν έχουμε πολλά προβλήματα και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, αλλά νομίζω στο τέλος και με τον βαθμό είμαστε ευχαριστημένοι".
Για το αήττητο σερί του Παναιτωλικού:
"Εγώ δεν ήξερα ότι είναι πέμπτο ματς χωρίς ήττα, απλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πραγματικά δεν το κοιτάξαμε αυτό και μάλιστα μου είπανε ότι και στην έδρα μας δεν φάγαμε γκολ. Δεν τα κοιτάμε αυτά ειλικρινά, απλά κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, μόνο με σεβασμό τις κοιτάμε και ότι βγάλουμε, νομίζω ότι σήμερα το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και αν το πιστεύαμε λίγο ακόμα θα κερδίζαμε".
Για το πότε δέχθηκαν τελευταία φορά γκολ:
"Ήταν στον Πανθρακικό. Εντάξει, είναι καλό το ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ, αλλά πρέπει να βάζουμε νομίζω πιο συχνά τα γκολ, αλλά νομίζω ότι θα' ρθει".
Για το αν υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα:
"Όχι, όχι καμία σχέση, όλοι οι παίκτες μπορούν να βάλουν γκολ και μπορείς και να φας και γκολ, δεν έχει σημασία ποιος το βάλει ή αν έχουμε κάποια αστοχία, πρέπει απλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο να τελειώνουμε τις φάσεις οποιοσδήποτε κι αν είναι είτε είναι αμυντικός και πάει για μπροστά ή επιθετικός. Δεν το σκεφτόμαστε έτσι, είμαστε μία ομάδα και κοιτάμε να κερδίζουμε".

http://www.onsports.gr

« PREV
NEXT »