Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2013

Απάντηση του Α.Ο. Αγρινίου στην ανακοίνωση της Α.Ε. Πεντέλης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Α.Ο. Αγρινίου απαντάει στους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν στην ανακοίνωση της Α.Ε. Πεντέλης για τη διαιτησία στο κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Η ομάδα της Πεντέλης κάνει λόγο για απαραδεκτη διαιτησία των Κρεσταινίτη και Νάστου και από τον Α.Ο.Α. υπενθυμίζουν πως την περσινή χρονιά η ομάδα ηττήθηκε σε αρκετά παιχνίδια στον πόντο, όμως ποτέ δεν επέλεξε να μιλήσει για τη διαιτησία. Οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου επισημαίνουν πως ποτέ δεν άφησαν αιχμές για ομάδες και δίνει απαντήσεις μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Αγρινίου:

"Με έκπληξη διαβάσαμε λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕ Πεντέλης την ανακοίνωση του χθεσινού μας αντιπάλου στην οποία γίνεται λόγος για «απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Κρεσταινίτη και Νάστου, τα σφυρίγματα των οποίων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα»
Το σωματείο μας πέρυσι ηττήθηκε αρκετές φορές στο πόντο, γεγονός που στέρησε από την ομάδας μας καλύτερη βαθμολογική θέση και την διεκδίκηση της ανόδου. Δεν μιλήσαμε ποτέ για διαμόρφωση αποτελέσματος και δεν αφήσαμε ποτέ αιχμές για κανένα σύλλογο.
Η ομάδα μας έχει μάθει σεβόμενη τον εαυτό της, τους αντιπάλους και την διοργανώτρια αρχή να δίνει απαντήσεις εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου. 
Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία καλή αγωνιστική χρονιά και κυρίως με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αγρινίου
« PREV
NEXT »