Τελευταια Νεα

6 Οκτ 2013

3Χ3 ο Προμηθέας....χατ-τρικ ο Πιστιόλης

Εντυπωσιακός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Προμηθέας αντιθέτως με τον Α.Ο. Λυγιάς που προβληματίζει με τις εμφανίσεις του στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του και να δεν αλλάξει σύντομα θα κινδυνεύει  θα είναι ένα από τα φαβορί για να υποβιβαστεί.

  Για ακόμη ένα παιχνίδι Καραγιάννης και Πιστιόλης οργάνωναν και εκτελούσαν ενώ  η άμυνα και το κέντρο του Προμηθέα θα δυσκολεύει όποιον αντίπαλο και αν βρεί στο δρόμο του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο  ο χορός των ευκαιριών για τους γηπεδούχους ξεκίνησε νωρίς με τον Καλαβρουζιώτη στο 3′ να αστοχεί από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Ο Λυγιάς θα απαντήσει με τον  Βειζάϊ που θα φύγει στη πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα καταλήξει στην αγκαλιά του Ξηρού. Στο 23′  ο Καραγιάννης θα βρεί με ωραία μπαλιά τον Δαδάνη που θα πιάσει το σουτ στη κίνηση αλλά θα αποκρούσει ο Μαρκόπουλος το ριμπάουντ θα πάρει ο Ντζελέπης  θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει στους αμυντικούς και θα απομακρυνθεί.  Στο 38′ θα έρθει το γκολ για τον Προμηθέα όταν ο Καραγιάννης θα δώσει ωραία πάσα στο Πιστιόλη που από θέση τετ α τετ δεν θα αστοχήσει, στο 42 ακόμη ένα γκολ για τον Προμηθέα ύστερα από δυνατή εκτέλεση φάουλ του Μπίμπα ο Καραγιάννης θα τροφοδοτήσει με κεφαλιά πάσα τον Πιστιόλη που θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 44′  θα αντιστραφούν οι ρόλοι ο Πιστιόλης θα εκτελέσει ένα κόρνερ  ο Μπαλαμπάνης θα σηκωθεί πιο ψηλά από όλους και θα κάνει το 3-0.  Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε  πάλι στους γηπεδούχους που που με το ξεκινημα θα χάσουν ακόμη μια ευκαιρία με τον Πιστιόλη που  πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά ο Μαρκόπουλος είπε όχι. Στο 71′ σε ακόμη μια φάση που ξεκίνησε από την άμυνα του Προμηθέα ο Πιστιόλης βγήκε στη κόντρα και αφού ταλαιπώρησε του δύο προσωπικούς του αντιπάλους πλάσαρε ιδανικά στέλνοντας τη μπάλα στη κορυφή της εστίας του Μαρκόπουλου.Στο 78′ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο μετά από δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε για διαμαρτυρία ο Ρετσίνας.
Για τον Προμηθέα διακρίθηκαν οι Πιστιόλης, Καραγιάννης , Καλαβρουζιώτης και για τον Α.Ο. Λυγιάς Μαρκόπουλος, Βειζάϊ.

Το φίλμ του αγώνα
3′ Εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Καραγιάννη  λάθος διώξιμο της άμυνας δεν μπορεί από κοντά ο Καλαβρουζιώτης να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα στέλνοντας τη μπάλα πάνω στο τερματοφύλακα.
5′ Πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Βειζάϊ κάνει ένα αδύναμο πλασέ και στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Ξηρού.
23′Σέντρα του Καραγιάννη σούτ στη κίνηση του  Δαδάνη αποκρούει  ο Μαρκόπουλος  το ριμπάουντ θα πάρει ο Ντζελέπης  θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα χτυπήσει σε πόδια αμυντικών και θα απομακρυνθεί.
38′ Γκοολ Ο Προμηθέας θα βγεί γρήγορα στη κόντρα ο Καραγιάννης θα δώσει με μια στον Πιστιόλη  που προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και κάνει το 1-0.
42′ Γκοολ Εκτέλεση φάουλ του Μπίμπα από την άμυνα του κεφαλιά πάσα του Καραγιάννη στον Πιστιόλη  που από θέση τετ α τετ θα κάνει το 2-0.
44′ Γκοολ Εκτέλεση κόρνερ του  Πιστιόλη  κεφαλιά του Μπαλαμπάνη  η μπάλα στα δίκτυα.
50′ Ο Πιστιόλης θα βγάλει σε θέση τετ α τετ τον Καραγιάννη ο δεύτερος θα πλασάρει αλλά ο Μαρκόπουλος με τα πόδια θα σώσει την ομάδα του.
71′ Γκοολ Μπροστινή μπαλιά του Κάκκου στον Πιστιόλη που βγαίνει στη κόντρα  ανάμεσα σε  δύο αμυντικούς του Α.Ο. Λυγιάς και με όμορφο τελείωμα θα κάνει το 4-0.
87′ Βαθιά μπαλιά του Καλτσή  προλαβαίνει ο Ξηρός και μπλοκάρει τη μπάλα προ του Νικόπουλου Β.
Προμηθέας: Ξηρός, Μπαλαμπάνης(75′ Μπίμπας Π.), Διαμαντόπουλος, Μπίμπας, Κάκκος, Ντζελεπής(63′ Δανιάς),Δαδάνης, Καλαβρουζιώτης, Καραγιάννης(75′Λιάγκος), Πιστιόλης.
ΑΟ Λυγιάς: Μαρκόπουλος, Νικόπουλος Θ.(63′ Κουκούτσης), Βασιλόπουλος Παν.,Βειζάϊ, Ζιαμπάρας(52′Νικόπουλος Β., Καλτσής, Κυρίτσης Ι., Χασανάϊ, Φούντζουλας (72′ Ρετσίνας),Λάμπος, Ντίμο.
Φωτο Προμηθέας Χάλκειας PromitheasFc
nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »