Τελευταια Νεα

13 Οκτ 2013

Ισόπαλοι 2-2 Ηρακλής και Αμβρακικός

Ισόπαλος αναδείχθηκε τελικά ο Ηρακλής με τον Αμβρακικό Λουτρού με σκορ 2-2 μέσα στο γήπεδό του σε έναν αγώνα που τα είχε όλα. 

Επιφυλακτικές ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες όμως όσο περνούσε η ώρα αύξησαν το ρυθμό του παιχνιδιού χαρίζοντας στον κόσμο που παρακολουθούσε ένα δυναμικό αγώνα.
Τα λάθη κυριάρχησαν κι αυτή τη φορά κυρίως για λογαριασμό του Ηρακλή τα οποία κόστισαν στην ομάδα του Αστακού τους τρεις πόντους της νίκης.
Το πρώτο γκολ ήρθε πολύ γρήγορα για το Λουτρό , μόλις στο 2’ όταν σε δυνατό σουτ του Κ.Γόγα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή κάνοντας το 1-0.
Στο 18’ ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Αστακού όταν σε σουτ του Γ.Κοτρότσου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Χ.Σπυρόπουλου.
Στο 20’ σε σουτ του Γ.Ζιγκήρη για το Λουτρό απέκρουσε ο Γ.Γιαννούτσος σε κόρνερ.
Στο 32’ ήρθε η πολυπόθητη στιγμή της ισοφάρισης σε 1-1 με το θεσπέσιο γκολ του Β.Λιβάνη με κεφαλιά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Δ.Βότσης.
Δύο λεπτά αργότερα , στο 34’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν σε σέντρα του Γ.Κοτρότσου από δεξιά έπιασε δυνατή κεφαλιά ο Σ.Τριάντης στέλνοντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι την μπάλα άουτ.
Στο 46’ λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου από στημένη φάση φάουλ εκτέλεσε ο Κ.Γόγα κι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γ.Γιαννούτσου.
Στο 2ο ημίχρονο και στο 56’ ήρθε η μεγάλη στιγμή για τον Ηρακλή να προηγηθεί με το γκολ του Μ.Κοντοζήση όταν ο ίδιος βρέθηκε στη μικρή περιοχή του Αμβρακικού από διαγώνια θέση και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ άδειασε τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων του ροπαλοφόρου.
Ο Ηρακλής παρόλο που προηγήθηκε εξακολουθούσε να έχει το επάνω χέρι του αγώνα και προσπαθούσε να κλειδώσει το ματς με ένα ακόμη γκολ που θα του χάριζε τη σιγουριά της νίκης.
Όμως το Λουτρό δεν το έβαλε κάτω κι έτσι στο 67’ ισοφάρισε σε 2-2.
Ο Ηρακλής έπειτα άσκησε αφόρητη πίεση στους φιλοξενούμενους και οι παίκτες του Αστακού , εμφανώς εκνευρισμένοι και πεισμωμένοι από κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα του διαιτητή Β.Παναγιωτόπουλου , δημιούργησαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για νικηφόρο αποτέλεσμα στο 83’ όταν η μπάλα έφτασε στον πολύ καλό Γ.Κοτρότσο όπου ξεμαρκάριστος κινήθηκε ταχύτατα προς της εστία του Αμβρακικού , έπιασε δυνατό σουτ όμως η μπάλα αποκρούστηκε σχεδόν εξ επαφής από τον τερματοφύλακα του Λουτρού δημιουργώντας απογοήτευση στους γηπεδούχους.
Εκνευρισμό δημιούργησε η διαιτησία του Β.Παναγιωτόπουλου και στις δύο ομάδες , κυρίως στον Ηρακλή για κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και φιλάθλων του Αστακού.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Α.Κονταρής και  νοσηλευτής ο Α.Ζέρβας .
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Γιαννούτσος Γ. , (2) Μπεκατώρος Χ. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Βότσης Δ. , (5)  Αργύρης Α. , (6)  Τafani O. , (7) Κοτσίνης Σ. , (8) Λιβάνης Β., (9) Κοντοζήσης Μ. , (10) Κοτρότσος Γ., (11) Τριάντης Σ.  
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ : (1) Σπυρόπουλος Χ. , (2) Πατσιαλός Η. , (3)  Ζιγκήρης Γ. , (4) Νεφρός Κ. , (5) Μπεκατώρος Σ. , (6) Νίκας Ε. , (7) Βαμβακάς Χ. , (8) Δράκος Δ. , (9)  Ντρούτσης Α.  , (10) Γόγα Κ. , (11) Ζιγκήρης Ν.

ΑΛΛΑΓΕΣ : Για τον ΗΡΑΚΛΗ : Στο 8’ ο Αργύρης Α. αντικαταστάθηκε από τον Χάνδρα Δ. , στο 78' ο Τριάντης Σ. από τον Κουντούρη Α. και στο 90' ο Λιβάνης Π. από τον Μετσοβίτη Ν. 
 Για τον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟΥ: στο 27’ ο  Νεφρός Κ.  αντικαταστάθηκε από τον Καγκάρα Δ. και στο 59' ο Βαμβακάς Χ. από τον Τσιτσομήτσο Δ.

« PREV
NEXT »