Τελευταια Νεα

5 Οκτ 2013

Αστέρας Κεφαλοβρύσου - Ένωση Ευηνοχωρίου 2 – 0

Με ήττα έφυγε η Ένωση Ευηνοχωρίου από το γήπεδο του Αστέρα Κεφαλοβρύσου με σκορ 2-0.

Οι ομάδες ξεκίνησαν αμυντικά και με αντεπιθέσεις όπου στο 17΄ σε μπαλιά από δεξιά ο Καραδήμας σε θέση οφσάιντ κάνει σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη και κάνει το 1-0, ο επόπτης με σηκωμένη την σημαία καταλόγισε τον Καραδήμα οφσάιντ , ο διαιτητής όμως είχε αντίθετη άποψη και σε συνεννόηση που είχαν το γκολ μετρήθηκε κανονικά.
Η Ένωση προσπάθησε να βρει διαδρόμους για να πετύχει γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, η ομάδα του Αστέρα μάρκαρε και πίεζε σε όλα τα σημεία που εμφάνισε ένα καλό σύνολο και κατάφερε στο 37΄να πετύχει ακόμα ένα δεύτερο γκολ πάλι με τον Καραδήμα με σουτ από την μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε πιο δυναμικά είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία για γκολ.
Διακρίθηκαν : Βλάχος Κ., Γερετσιάν Ι., Ντζιβανάκης Ι. ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Καραδήμας Ε., Τσοκάντας Χ.
Συνθέσεις :
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ Χ, ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ Κ, ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Π, ΣΕΡΒΟΣ Δ, ΑΧΗ Μ, ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Ν, ΜΗΛΙΩΤΗΣ Α, ΚΑΡΕΤΣΟΣ Ν, ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ Δ, ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ Ν, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Ε.
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Γ, ΔΗΜΑΡΑΣ Ι, ΣΧΩΡΗΣ Δ.(70΄ ΔΗΜΑΡΑΣ Π), ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι, ΒΛΑΧΟΣ Κ, ΓΙΑΝΝΗΣ Β, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ , ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ Γ, ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ Κ, , ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ.(40΄ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ Π), ΝΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ Ι.(78΄ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ Δ).
 http://www.evinochori-kalidona.gr
« PREV
NEXT »