Τελευταια Νεα

27 Οκτ 2013

Πήρε το βαθμό στο τέλος ο Κεραυνός...1 - 1 στο Λουτρό

Ο Αμβρακικός κρατούσε τη νίκη μέχρι το 94’ με 1-0, ενώ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς, και παράλληλα είχε το πλεονέκτημα του παίχτη παραπάνω, καθώς στο 64’ αποβλήθηκε ο Γιαννοκώστας της Γαβαλού με απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Όμως το παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή, ο Τόσκα έκανε την ατομική προσπάθεια από το κέντρο και με δυνατό σουτ ισοφάρισε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, από την ομάδα του Κεραυνού. Έτσι οι μεν γηπεδούχοι έμειναν με την πίκρα ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα  τους, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, έχοντας μαζέψει σε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους μόλις πέντε βαθμούς, ενώ εκτός έδρας σε δυο παιχνίδια έχουν συγκομιδή τέσσερις βαθμούς. Ο Κεραυνός από την άλλη, στα τρία εκτός έχει μαζέψει 7 βαθμούς, ενώ εντός έδρας σε τρεις αγώνες έχει μόλις τρεις βαθμούς. Οπότε, όπως καταλαβαίνει κανείς, και οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα, αυτό της αξιοποίησης.

ΦΙΛΜ
5’ Σέντρα του Παπαδόπουλου, προβολή του Μπούρδου Ν., ελάχιστα άουτ.
24’ Γκολ 1-0. Σύγχυση στην περιοχή του Κεραυνού , τελικός παραλήπτης ο Γόγα που με σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ.
33’ Σουτ του Νεφρού, ελάχιστα άουτ.
40’ Δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, ελάχιστα άουτ.
42’ Κομπίνα-φάουλ του Ζίγκρα Ν. στον Νεφρό που σουτάρει για να μπλοκάρει ο Μπαλάφας.
67’ Κόκκινη κάρτα στον Γιαννοκώστα για εξύβριση του βοηθού.
75’ Σέντρα του Ντρούτση, μονοκόμματο σουτ του Τσιτσομήτσου, ελάχιστα άουτ.
84’ Σουτ του Γόγα, μπλοκάρει ο Μπαλάφας Κ.
91’ Σέντρα του Ντρούτση, κεφαλιά του Γόγα που ήταν μόνος, έγλειψε το δοκάρι.
94’ Γκολ 1-1. Ο Τόσκα από το κέντρο ντριμπλάρει δυο παίχτες και σουτάρει από πλάγια θέση ισοψηφίζοντας το σκορ.
Από το Λουτρό διακρίθηκαν οι Τσιλίκης, Νεφρός και Δράκος, ενώ από τον Κεραυνό οι Μπαλάφας Κ, Τόσκα και Μπούρδος Ν.
Καλή η διαιτησία των Τσιρώνη, Μπρέσιακα, Σπυριδόπουλου.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Παναγιώτης Τούρκας): Σπυρόπουλος, Πατσιαλός, Τσιλίκης, Νεφρός, Μπεκατώρος, Βαμβακάς (61’ Ζίγκηρης), Τσιτσομήτσος (89’ Κάλλιος), Δράκος, Ντρούτσης, Γόγα, Ζίγκηρης Ν. (79’ Καρβέλας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ (Τάκης Τσιάκαλος): Μπαλάφας Κ,., Μπαλάφας Φ., Μπαρότης (79’ Μακραδήμας), Κουρσάρης Π (87’ Πέττας), Γιαννοκώστας, Γεωργίου, Τόσκα, Τσοπανάς (87’ Γούλας), Μπούρδος Ν., Ζαπαντιώτης, Παπαδόπουλος.
« PREV
NEXT »