Τελευταια Νεα

13 Οκτ 2013

Ισόπαλοι 1-1 Παντάνασσα και Θέρμο

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες και πολλούς φιλάθλους  Παντάνασσα και Θέρμο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκόρ 1-1.Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την μεγάλη φάση με κάποια μακρινά σουτ χωρίς να απειλήσουν τον Μπαρλίκα , με τους γηπεδούχους να ισσοροπούν το παιχνίδι.Στο 40' σουτ του Ψηφή έξω απ την μεγάλη περιοχή η μπάλα κατευθύνετε στα χέρια του Μπαρλίκα χτυπάει σε σώμα αμυντικού αλλάζει πορεία και γίνεται το 0-1.Στο 43΄ κεφαλιά του Κουμάση Δ. απο κόρνερ η μπάλα περνάει ελάχιστα πανω απ το οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη η Παντάνασσα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι είχε την κατοχή και στο 55΄της ακυρώθηκε γκολ οφσαιντ σε κεφαλιά του Τζουλιάνο με τους γηπέδουχους να διαμαρτύρωνται  έντονα.Στο 62΄ σουτ του Λάμπρου χτυπάει σε σώμα αμυντικού και φέυγει κόρνερ.
Στο 75' είχαμε το 1-1 όταν ο Ρενάτο εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας του Θέρμου στο κέντρο του γηπέδου έφυγε μόνος του και με δυνατό σούτ απ το ύψος της περιοχής νίκησε τον Κούντρα.Στο επόμενο λεπτό είχαμε την φάση του αγώνα με τον Τζουλιάνο να βγαίνει τετ α τετ και να ανατρέπεται απο πίσω με τον αμύντικό να παίρνει τα πόδια του , ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι .
Στο 88΄ ο Αθανασίου έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή με το κεφάλι ύστερα από σύγχυση στην περιοχή της Παντάνασσας.Με πολλά παράπονα οι γηπεδούχοι  απ τον διαιτητή Χρέλια που πέρα απ τις φάσεις έδειξε συνολικά 8 κίτρινες κάρτες.
ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : ΜΠΑΡΛΙΚΑΣ , ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , ΓΑΛΛΙΑΣ , ΚΟΥΜΑΣΗΣ Δ. ,ΚΟΚΚΟΤΟΣ Θ. ,ΚΟΛΟΥΚΟΥΡΑΣ Χ.(71' ΤΖΑΝΗΣ Κ) ,ΚΑΠΛΑΝΗΣ (46' ΚΟΥΜΑΣΗΣ Γ.) ,ΡΕΝΑΤΟ , ΛΑΜΠΡΟΥ ,ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ,ΣΑΙΤΑΣ
ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: ΚΟΥΝΤΡΑΣ , ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΠΟΛΥΖΟΣ , ΚΟΝΤΟΣ , ΚΟΚΩΝΗΣ , ΚΟΚΚΟΤΟΣ Α(86' ΜΕΡΙΣΙΩΤΗΣ) , ΨΗΦΗΣ , ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ(81' ΣΤΕΡΓΙΟΥ),ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ΚΟΥΚΟΣ, ΚΑΡΒΕΛΑΣ










































« PREV
NEXT »