Τελευταια Νεα

21 Σεπ 2013

To Pre game της Α' Κατηγορίας

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. 

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα είναι αυτή ανάμεσα στον Ατρόμητο Αντιρρίου και τον Όμηρο Νεοχωρίου, που πέρσι τερμάτισαν στη και θέση του πρωταθλήματος και την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξαν για το Κύπελλο στο Νεοχώρι. Στη Ναύπακτο ο περσινός πρωταθλητής Ναυπακτιακός αντιμετωπίζει το Αγγελόκαστρο, στη Γαβαλού ο Κεραυνος υποδέχεται τη Δόξα Καινουρίου και στον Αστακό ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τοn Aπόλλωνα Δοκιμίου. Ντέρμπι νεοφώτιστων στο ΔΑΚ Αγρινίου ανάμεσα σε ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και Αστέρα Αγρινίου, στο Αγγελόκαστρο ο Αετός Σταμνάς αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λυγιάς, ενώ ο περσινός κυπελλούχος της ΕΠΣΝΑ, Αμβρακικός, υποδέχεται στο Λουτρό τον Προμηθέα Γαβρολίμνης. 
Το olatagoal.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των ομάδων πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 
Αναλυτικά:

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τρεις απουσίες έχει η ομάδα της Ναυπάκτου για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Στο εντός έδρας παιχνίδι των περσινών πρωταθλητών δε θα αγωνιστούν οι στρατευμένοι Γλωσσόπουλος και Άγγελος Ψυχογιός καθώς και ο ανέτοιμος Μπράνης. 

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Η ομάδα του Νεοχωρίου θα παραταχθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αντιρρίου χωρίς τους Αλεξόπουλο και Τσιφοπανόπουλο που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας από τραυματισμούς και τους στρατευμένους Τσιρώνη και Φράγκο. Ο Όμηρος που χαρακτηρίζεται φαβορί στην κατηγορία θέλει να το αποδείξει απέναντι στην ομάδα του Αντιρρίου, μια εβδομάδα μετά την πρόκρισή του στο Κύπελλο επί της ομάδας του Περικλή Παπαποστόλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο θέλει να πάρει ο Ατρόμητος Αντιρρίου από τον Όμηρο Νεοχωρίου. Ο Περικλής Παπαποστόλου δε μπορεί να υπολογίζει στον Άγγελο Αλεξόπουλο, που θα απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Στο ντεμπούτο του Ανδρέα Τσιλίκα στο πάγκο του ο Αχελώος δίνει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ναυπακτιακό Αστέρα. Ο νέος τεχνικός του Αγγελοκάστρου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον 23χρονο αμυντικό Αλέξανδρο Φούντα, που έχει θλάση στα πλευρά.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ: Ο Κεραυνός ξεκινάει τη χρονιά με την ελπίδα πως θα επαναλάβει την περσινή του πορεία στο πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε την 5η θέση. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φιλοξενεί τη Δόξα Καινουρίου, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τάκης Τσιάκαλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κώστα Ζαπαντιώτη. 

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Αρκετές απουσίες για τον Αετό Σταμνάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στο νεοφώτιστο ΑΟ Λυγιάς. Οι τραυματίες Αθανασάκης και Παπαδόπουλος, ο τιμωρημένος Τσούτσας και οι ανέτοιμοι Σωτήρης Τσιλιπάνος και Γαβριήλ Τσιλιπάνος δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Η Δόξα ξεκινάει το πρωτάθλημα στη Γαβαλού και στόχος της ομάδας είναι το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό. Σύμμαχος η ψυχολογία από την πρόκριση στο Κύπελλο, μετά από ένα παιχνίδι που διήρκησε 120 λεπτά και κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Απόντες στο παιχνίδι της πρεμιέρας οι τιμωρημένοι Γιαννακάς και Γκορόγιας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ: Μετά την πρόκριση επί του νεοφώτιστου ΑΟ Λυγιάς στο Κύπελλο, ο Προμηθέας καλείται να αντιμετωπίσει τον επίσης νεοφώτιστο Αμβρακικό Λουτρού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Η ομάδα της Γαβρολίμνης θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κώστα Ζέλιο, Νίκο Ζέλιο, Σαλαμούρα και Μπαλκούρα, ενώ αμφίβολοι είναι ο Δαδάνης και ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Η ομάδα του Δοκιμίου αποκλείστηκε από τη Φλόγα Παλαιομάνινας στο Κύπελλο και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα, στην έδρα του Ηρακλή Αστακού. Στην πρεμιέρα θα απουσιάζουν οι τραυματίες Παπούτσης και Νταλαγιώργος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό της κατηγορίας. Η ελλειπής προετοιμασία δε βοηθάει την ομάδα, που αποκλείστηκε από την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο Κύπελλο και ελπίζει σε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Δοκιμίου. Απών στο παιχνίδι ο τραυματίας Βότσης.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: Τρία προβλήματα αντιμετωπίζει ο Φώτης Δημητρόπουλος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αετό Σταμνάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των νεοφώτιστων δε θα έχει στη διάθεσή του το Σπύρο Λάμπο που έχει θλάση στον τετρακέφαλο, το Γιάννη Ρετσίνα που έχει θλάση στο δικέφαλο και το Μάρκο Δήμο που θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Στην επιστροφή του στην Α΄ Κατηγορία ο Αστέρας αντιμετωπίζει την επίσης νεοφώτιστη ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο ΔΑΚ Αγρινίου. Ο Αποστόλης Μπαλτούμας μπορεί να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Με το δεξί μπήκε στις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Η ομάδα του Βασίλη Παπαθανασίου πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο μέσα στον Αστακό και ελπίζει σε ανάλογο ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα. Στα μείον το γεγονός ότι οι "πρόσφυγες" δε θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα, αλλά στο ΔΑΚ Αγρινίου. Στη διάθεση του Βασίλη Παπαθανασίου βρίσκονται ο Βασιλόπουλος που εξέτισε την τιμωρία του και ο Σαμψώνας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ απουσιάζει ο τραυματίας Φραγκούλης.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: Στην επάνοδό του στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ο Αμβρακικός Λουτρού υποδέχεται τον Προμηθέα Γαβρολίμνης. Η νεοφώτιστη ομάδα θέλει να ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και στην προσπάθεια αυτή ο Παναγιώτης Τούρκας θα έχει όλους του παίκτες στη διάθεσή του.
« PREV
NEXT »