Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2013

Super League: Με 16 ομάδες από το 2015!

Το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος συνεδρίασε την Τρίτη (24/09) κι αποφασίστηκε ομόφωνα να προταθεί στην ΕΠΟ η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες από την περίοδο 2015-2016.

Παράλληλα, έγιναν συζητήσεις κι ενημερώσεις για θέματα που αφορούν προβλήματα στα γήπεδα των ομάδων που συμμετέχουν στη Super League, όπως αυτό της Βέροιας, του ΠΑΣ και της Καλλονής, ενώ καταδικάστηκε ομόφωνα η επίθεση στο βαν της Nova στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στη «Λεωφόρο» το Σάββατο (21/09).
Αναλυτικά:
«Αποφάσεις Δ.Σ. της Super League 24/9/2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως προταθεί στην ΕΠΟ το πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 διεξαχθεί με 16 ομάδες.
2/ Το Δ.Σ. ενημερώθηκε ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ριζικής ανακατασκευής του γηπέδου της Βέροιας, περιλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του αποστραγγιστικού συστήματος του αγωνιστικού χώρου, καθώς και του χλοοτάπητα. Τα έργα (αποστραγγιστικό, χλοοτάπητας κ.α.) στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει εξέλιξη με τα έργα στη φυσική έδρα της Καλλονής στη Μυτιλήνη, θα αναζητηθεί εναλλακτική έδρα για τους αγώνες της ομάδας με τον Πανιώνιο και τη SKODA Ξάνθη.
3/ Το Δ.Σ. καταδίκασε ομόφωνα την επίθεση προς το ΟΒ VAN της NOVA. Επιπροσθέτως, η Super League θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τη λήψη επαρκών μέτρων ασφαλείας των τηλεοπτικών συνεργείων.
4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα επί της αρχής ο καταρτισμός του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνέχεια συγκεκριμένων πρωτοβουλιών της Super League».
« PREV
NEXT »